اسکابلش قرقاول یا کبک

0

اسکابلش قرقاول یا کبک
زمان آماده سازی و پخت: سه ساعت و ۱۵ دقیقه
تعداد: ۴ تا ۶ نفر

مواد لازم :
-دو قرقاول یا چهار کبک
– یک پیاز بزرگ
– دو هویج بزرگ به صورت دایره ای برش دهید
– ۵ حبه سیر خرد شده
– نصف پیمانه سرکه سیب
– سه پیمانه سرکه
– ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
– یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
– یک شاخه رزماری
– دو بوته میخک کامل
– نصف قاشق چای خوری زعفران
– یک سوم پیمانه روغن زیتون
– پوست یک عدد لیمو
– نمک

طرز تهیه اسکابلش قرقاول یا کبک

گوشت کبک یا قرقاول را به هر میزان که دوست دارید و قابل خوردن می باشد برش دهید و آن را کنار بگذارید.

سپس روغن زیتون را داغ کنید و پوست لیمو را در روغن سرخ کنید
تا قهوه ای شود چراکه باعث طعم بی نظیری در اسکابلش میشود.
سپس می‌توانید گوشتها را یا در همان روغن زیتونی که با پوست لیمو طعم‌دار کردید بپزید
یا اینکه می توانید روی یک شعله آتش گوشت‌ها را کبابی کنید( به میل خودتان ).

سپس هویج های برش داده شده و پیازهای خرد شده را تفت میدهیم
و پس از قهوه ای شدن آن، قارچها را اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر ،همه مواد را تفت می دهیم .
بعد از آن مقداری آب و سرکه سیب و سرکه و تمام سبزیجات و ادویه های خواسته شده
را به مواد اضافه می کنیم و وقتی که به جوش آمد گوشت ها را اضافه می کنیم
و درب قابلمه را میگذاریم و به مدت ۹۰ دقیقه به آن وقت می دهیم تا به آرامی پخته شود و جا بیفتد.

بعد از آن می توانید آن را در دمای محیط کمی خنک کنید و نوش جان کنید.

شاید دوست داشته باشید
پخت سینه قرقاول با سس جعفری (غذای بسیار مقوی)
طرز تهیه قرقاول برشته با قارچ
طرز تهیه قرقاول دودی

پرورش قرقاول فدک

برای سفارش انواع محصولات شامل تخم، گوشت و جوجه قرقاول تماس بگیرید.

تلفن تماس: ۰۹۱۳۵۶۳۵۶۰۰

دفتر فروش: اصفهان، خیابان امام خمینی؛ خیابان حکیم صفایی، ۲۰۰ متر بعد از چهارراه باغ بهشت، پلاک ۱۳۵

ممکن است شما دوست داشته باشید
<