ته چین گوشت قرقاول با بادمجان

0

ته چین گوشت قرقاول با بادمجان

مواد لازم برای تهیه ی این غذای خوشمزه:
۳ تا ۴ عدد قرقاول
بادمجان ۴ عدد متوسط و پیاز بزرگ دو عدد
شکر نیم پیمانه، برنج ۴ پیمانه و تخم مرغ سه عدد ماست چکیده (سفت، ماستی که آبش گرفته شده باشد) یا ماست پرچرب یک لیوان
نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، دارچین و زعفران به مقدار نیاز
نیم پیمانه زرشک و دو قاشق غذا خوری گلاب

طرز تهیه ی ته چین با گوشت قرقاول و بادمجان:
گوشت های قرقاول را به تکه های کوچک خرد می کنیم و با کمی روغن و همراه با پیاز رنده شده تفت می دهیم.
سپس ادویه ها مثل نمک، زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و حدود یک لیو‌ان آب نیز به کل
مواد اضافه کرده، تا کاملا پخته شده و آبش کم شود و در پایان نیز زعفران ساییده (دم کرده ی زعفران خیلی بهتر است)
را به مواد می زنیم.
اکنون بادمجان ها را پوست گرفته حلقه حلقه کرده، شسته (کمی در آب گرم و نمک می گذاریم که تلخی بادمجان ها گرفته شود.)
خشک کرده و سپس سرخ می کنیم.

ته چین گوشت قرقاول با بادمجان

پس از آن زرشک ها را تفت می دهیم.
در این مرحله از پخت ته چین، مقدار برنجی را که داریم آبکش می کنیم
و بعد از آن تخم مرغ، ماست، نمک و فلفل سیاه، روغن، زعفران و گلاب را با هم کاملا مخلوط کرده،
برنج را به مواد مخلوط شده اضافه می کنیم.
حال ظرفی که برای پخت ته چین در نظر گرفته ایم راچرب می کنیم
و نصف برنجی که مخلوط با مواد است را رویش ریخته و با کفگیر صاف می کنیم.
در این مرحله گوشت بوقلمون سرخ شده، بادمجان و زرشک را به ترتیب روی برنج می ریزیم
و مابقی برنج را نیز روی مواد ریخته، روی در ظرف را فویل می کشیم و در فر به مدت چهل دقیقه می پزیم.
بعد از زمان پخت غذا برای سرو کردن آماده است.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید