خوراک بادمجان با گوشت قرقاول به روش ایتالیایی

0

خوراک بادمجان با گوشت قرقاول به روش ایتالیایی

قرقاول از خانواده ی ماکیان سانان است و ویژگی های پرندگان شکاری را دارد.
در گوشت قرقاول مواد معدنی زیادی موجود است.
که ارزش حیاتی گوشت این پرنده را نشان می دهد.
گوشت این پرنده مواد مورد نیاز بدن مثل آهن، فسفر، گوگرد و منیزیم را تامین کرده، املاح معدنی گوشت این پرنده  نیز خیلی خوب  جذب بدن شده و برای بیماری هایی مانند تشنج، تنگی نفس، فشار خون و ناتوانی های جسمی، ذهنی و … موثر و معجزه آسا است.
(البته در روش ایتالیایی این غذا بدون گوشت درست می شود.)

مواد مورد نیاز برای پخت این غذای لذیذ و خوشمزه ی ایتالیایی:
بادمجان پانصد گرم
یک عدد پیاز متوسط و گوجه فرنگی ۷۵۰ گرم
کره صد گرم و مقداری جعفری ساطور شده
یک قاشق سوپخوری شکر
صد گرم پنیر پیتزا
آرد سفید یک قاشق سوپخوری
و مقداری نمک و فلفل

طرز تهیه ی خوراک بادمجان با گوشت قرقاول:
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته، به صورت حلقه حلقه در می آوریم روی آن نمک پاشیده و پارچه ای نازک روی آن ها می کشیم
تا آبش خشک شود؛ یا این که در آب نمک گذاشته و پس از آبکشی خشک می کنیم.
در این فاصله با استفاده از گوجه فرنگی ها، جعفری، آرد، کره و‌ پیاز، سس گوجه فرنگی را  درست می کنیم.
(همه ی مواد سس را به صورت ریز خرد شده با هم مخلوط کرده و سس خوراکمان را درست می کنیم.)

خوراک بادمجان با گوشت قرقاول به روش ایتالیایی

بعد از آن بادمجان ها را در ظرفی سرخ کرده و پس از سرخ شدن در ظرف فر یا ظرفی که از قبل چرب کرده ایم‌ می ریزیم
و پنیر رنده شده و کره ی آب شده را روی بادمجان ها ریخته و ظرف حاوی مواد را به مدت یک ساعت در فر قرار می دهیم؛
تا در این مدت غذای خوشمزه ی ما حاضر شده، میل کنیم.
ضمنا خوراک بادمجان با گوشت قرقاول را می توان با چلو برنج، کته و یا نان تنها نیز میل نمود.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید