خوراک گل کلم با گوشت قرقاول

0

خوراک گل کلم با گوشت قرقاول

بد نیست بدانید در طب سنتی، طبیعت گوشت قرقاول را گرم و خشک می دانند؛
که لطیف و سریع الهضم بوده و برای بدن خون ساز است.
همچنین مقوی برای مغز و چربی رسانی کمتری نسبت به سایر گوشت ها برای بدن دارد.
در زیر مدلی دیگر از دستور خوراک قرقاول را خواهید خواهن  و مواد در نظر گرفته شده برای غذای چهار نفر مناسب می باشد.
خوراک گل کلم به همراه‌ گوشت یکی از غذاهای خیلی خوشمزه ی ایرانی است که کمتر کسی آن را خورده است.
ولی ممکن است با یک بار خوردن عاشق این غذا شوید.
کافی است یک بار امتحان کنید.

مواد لازم برای خوراک گل کلم همراه با گوشت قرقاول:
گوشت قرقاول نیم کیلو
ادویه ی کاری ( برحسب سلیقه) دو قاشق چایخوری
سه قاشق غذا خوری روغن مایع
نمک به مقدار لازم
گل کلم یک عدد متوسط
نصف لیوان آب مرغ
چهار عدد هویج و در نهایت سیصد گرم فلفل دلمه ای

نحوه ی تهیه ی خوراک گل کلم با گوشت قرقاول:

نخست گل کلم، هویج و فلفل دلمه ای ها را ریز خرد می کنیم.
بعد از آن گوشت های لخم قرقاول را در تابه با مقداری روغن سرخ کرده تا طلایی رنگ شوند.
پس از آن پودر ادویه کاری و نمک را روی گوشت ها می پاشیم (نمک را در ٱخر می زنیم که گوشتها سفت نشود.)
سپس مقداری آب داخل تابه ریخته تا همراه گوشت های قرقاول بجوشد بعد از آن فلفل دلمه ای و هویج را که به صورت برش های خلالی نازک در آورده ایم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

در صورت تمایل می توانیم کمی آب لیمو و یک قاشق مرباخوری گوجه فرنگی نیز اضافه کنیم.
در این مرحله حدود سه الی چهار دقیقه قبل از خاموش کردن غذا، گل کلم ها را داخل قابلمه می ریزیم و آن را هم زده،
با مواد مخلوط می کنیم.
حالا خوراک گل کلم با گوشت قرقاول ما آماده است.
آن را با نان، برنج یا کته میل می کنیم.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید