خوراک گوشت قرقاول همراه با قارچ و زردک

0

خوراک گوشت قرقاول همراه با قارچ و زردک

در کل این خوراک خوشمزه با  گوشت قرقاول، قارچ و زردک پخته شده و در نهایت روی آن با زردک پوشانده می شود.
مواد در نظر گرفته شده ی آن نیز برای چهار تا پنج نفر کافی است.
حالا مواد لازم برای تهیه ی این غذای خوشمزه:
قارچ خشک بیست گرم
۷۵۰ گرم آب
پنجاه گرم کره
قارچهای بلوطی ۲۵۰ گرم
به مقداری دلخواه روغن زیتون
پانصد گرم گوشت قرقاول
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
زردک بزرگ یک عدد
کره ی گرم شده ۸۰ گرم
کشمش صد گرم و بالاخره رزماری خرد شده یک قاشق غذا خوری

طریقه ی پخت گوشت قرقاول با زردک و قارچ:
ابتدا قارچ خشک را درون ظرف (نشکن) ریخته، سپس آب جوش را روی آن می ریزیم.
حالا درب کاسه را گذاشته و برای مدتی (یک ربع) استراحت می دهیم، تا این که قارچ ها تازه و لطیف شوند.
اکنون قارچ های کلفت را به صورت حلقه ای برش داده و سپس در کره و روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند
و آن ها را کنار می گذاریم.
در این فاصله در ظرفی دیگر روغن ریخته، و روی شعله ی کم می گذاریم تا گرم شود.
بعد از آن هر دو طرف گوشت قرقاول را در آن سرخ می کنیم تا هر دو طرفش طلایی شوند.

خوراک گوشت قرقاول همراه با قارچ و زردک

سپس روی آن نمک و فلفل می پاشیم.
حال قارچ ها را به گوشت اضافه کرده و مقداری (۶۰۰ میلی لیتر) آب به قارچ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم.
صبر می کنیم  تا ده دقیقه به حالت نیم جوش بماند.
در این زمان فر را روی ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد می گذاریم و روشن می کنیم.
حالا در این مرحله پوست زردک را گرفته، و به صورت برش برش در می آوریم.
سپس مخلوط گوشت قرقاول و مواد را درون‌ ظرفی (نشکن) ریخته و روی آن را با خلال های زردک می پوشانیم.
حالا رزماری خرد شده (از قبل) و کره ی گرم شده را به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم
و به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه در فر می گذاریم تا پخته شده و سطحش طلایی رنگ شود.
در ضمن این غذای لذیذ را می توان با چلو برنج، کته و نان نیز میل نمود. نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید