خورشت آلو اسفناج با گوشت قرقاول

0

خورشت آلو اسفناج با گوشت قرقاول

این خورشت یکی ازخورشت های زمستانی محسوب می شود و چون‌ سیستم ایمنی بدن را در زمستان تقویت می کند،
خورشتی است عالی برای جلوگیری از ویروس های زمستانی مثل آنفولانزا، سرماخوردگی و …
پس تجربه ی پخت این خورشت خوشمزه با گوشت لذیذ قرقاول را از دست ندهید.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی خورشت آلو اسفناج با گوشت قرقاول:
گوشت قرقاول شش یا هفت تکه
دو عدد پیاز متوسط
یک کیلو گرم اسفناج ترجیحا جوان و خرد شده
دویست گرم آلو
دو قاشق غذا خوری آبلیمو
یک قاشق مربا خوری شکر
یک عدد چوب دارچین
یک قاشق غذاخوری آرد
زعفران دم کرده ی غلیظ یک قاشق مربا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار نیاز
در پایان مقداری کره برای تفت دادن آرد نیز لازم داریم.

دستور پخت خورشت آلو اسفناج با گوشت قرقاول:

در ابتدا گوشت های قرقاول و‌ اسفناج را به حالت بخار می پزیم.
(اسفناج های تازه و ترد باید از قبل به صورت متوسط خرد شده باشند.)
وقتی آب اسفناج ها کاملا تبخیر شد مقداری روغن به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم
(یا سرخ می کنیم بسته به سلیقه) حالا پیازه های خرد شده را سرخ کرده،  به مواد اضافه می کنیم.
ادویه های دیگرمان را نیز اضافه می کنیم
(مثل زعفران، فلفل، نمک و … ) آرد را با روغن کمی تفت داده و همراه شکر و آبلیمو به صورت مخلوط شده داخل مواد می ریزیم.
بعد از آن آلو را نیز به مواد اضافه کرده و  با کل مواد تفت می دهیم.
در این مرحله از پخت، کمی آب جوش(در حدی که فقط تا یک بند انگشت رو ی مواد را بگیرد.)
به کل مواد اضافه می کنیم.
در پایان نیز  یک عدد چوب دارچینی را که داریم داخل قابلمه انداخته و در آخر پخت، از خورشت بیرون می آوریم تا توی دهان نرود.
حالا خورشت آلو اسفناج ما با گوشت قرقاول آماده است تا با نان میل شود.
نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید