خورشت قرمه سبزی با گوشت قرقاول

0

خورشت قرمه سبزی با گوشت قرقاول

این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفند درست می شود
ولی پخت آن با گوشت سفید نیز خوشمزگی خاصی دارد.

مواد لازم برای تهیه ی یک خورشت قرمه سبزی خوشمزه با گوشت قرقاول:
هشتصد گرم سبزی خورشتی
پیاز دو عدد متوسط
صد گرم لوبیا قرمز
چهار  عدد قرقاول
دو عدد متوسط لیمو عمانی
دو قاشق غذا خوری آب لیمو
مقداری روغن سرخ کردنی
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

نکته: برای خوشمزه تر شدن خورشت قورمه سبزی باید خورشت غلیظ و جا افتاده باشد.
دیگر این که از لوبیا چیتی نیز می توان به جای لوبیا قرمز استفاده کرد.
همچنین سبزی قرمه نیز باید شامل جعفری، تره، گشنیز، شنبلیله و اسفناج باشد.

طرز تهیه ی خورشت قرمه سبزی با گوشت قرقاول:

نخست باید لوبیاهای خیس خورده از شب قبل را داخل قابلمه با شعله ی متوسط بپزیم.
سپس سبزی های مخصوص قرمه را شسته، خرد کرده و در تابه تفت دهیم تا آب سبزی بخار شده و تلخی آن گرفته شود.
سپس سبزی ها را در روغن سرخ می کنیم (به اندازه ای که خاصیت سبزی از بین نرود.)
حال گوشت های قرقاول را به صورت نگینی درشت خرد کرده، با پیاز ریز خرد شده، داخل قابلمه تفت می دهیم.
سپس نمک و زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم
و در پایان هم گوشت های تفت داده ی قرقاول را به همراه مواد تفت داده شده داخل قابلمه می ریزیم تا با همه ی مواد سرخ شوند.

حالا در این مرحله سبزی های سرخ شده را اضافه می کنیم
بعد از آن نیز لوبیاهای پخته شده را داخل قابلمه می ریزیم و همراه نمک، فلفل و ادویه های دیگر به مواد اضافه کرده؛ هم می زنیم.
(مقدار آب باید به اندازه ی یک بند انگشت روی خورشت را بگیرد.)
در مرحله ی پایانی نیز باید لیمو عمانی ها را چند سوراخ بزنیم و هسته اش را خارج کرده،
همراه کمی آبلیمو به خورشت اضافه کنیم سپس درب قابلمه را گذاشته تا خورشت کم آب شده و باصطلاح جا بیفتد.
خورشت قرمه سبزی با گوشت لذیذ قرقاول را می توان با برنج یا کته میل نمود.
نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید