خورشت کرفس با گوشت قرقاول

0

خورشت کرفس با گوشت قرقاول

خورشت کرفس شباهت های زیادی به خورشت قورمه سبزی دارد؛
بنابراین اکثرا ترجیح می دهند قورمه سبزی درست کنند، ولی اگر خورشت کرفس خیلی خوب تهیه شود
می تواند جایگزین خوبی برای قورمه سبزی باشد.
همچنین این خورشت یکی از انواع خورشت های معروف و پرطرفدار ایرانی است.
خواصی از جمله  لاغر شدن، تقویت حافظه، کنترل فشارخون و سردردهای میگرنی و سلامت قلب را نیز داراست.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی خورشت کرفس با گوشت قرقاول:
دو عدد لیمو عمانی
دویست گرم برگ کرفس
دو عدد پیاز متوسط
پانصد گرم گوشت قرقاول
صد و پنجاه گرم جعفری
پنجاه گرم نعنای تازه
رب گوجه فرنگی به دلخواه یک قاشق غذاخوری
و در پایان نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار نیاز

دستور پخت خورشت کرفس با گوشت قرقاول:

ابتدا ساقه ی کرفس ها را شسته، به یک اندازه (ترجیحا ریز) خرد می کنیم
(یکدست بودن کرفس در خرد کردن موجب زیبایی خورشت در پایان پخت می شود‌.)
در این مرحله نیز برگ های کرفس را با جعفری و نعنا با ساطور ریز خرد کرده، و داخل تابه مقداری سرخ می کنیم.
(سرخ کردن بیشتر خورشت باعت تیره شدن غذا و خوش رنگ شدن خورشت در پایان کار می شود.
ولی از طرفی خواص سبزی نیز کم می شود.
پس سرخ کردن سبزیجات باید در حد تعادل باشد.)

حالا پیازها را با روغن کمی تفت داده، بعد از نرم شدن زردچوبه را اضافه می کنیم.
سپس تکه گوشت های  قرقاول را که به صورت نگینی درشت خرد کرده ایم به پیاز و زردچوبه می زنیم و صبر می کنی
تا کاملا سرخ شوند.
در این مرحله رب را به مواد اضافه کرده، تفت میدهیم سپس ساقه های کرفس را اضافه می کنیم.
بعد از یک یا دو دقیقه دو لیوان آب جوش به مواد اضافه می کنیم.
در پایان و‌قتی که خورشت پخته شد سبزی، لیمو عمانی، ( لیمو عمانی را چند سوراخ زده، هسته های آن را جدا می کنیم.)
نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت بیست تا سی دقیقه روی شعله ی گاز می گذاریم تا خورشت جا بیفتد.
خورشت خوشمزه ی کرفس با گوشت قرقاول را می توان با برنج چلویی، کته و یا حتی نان میل کرد.
نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید