سینه ی قرقاو‌ل با سس جعفری

0

سینه ی قرقاو‌ل با سس جعفری

این غذا با این مقدار مواد برای چهار نفر کافی است.
زمان آماده شدن و سرو کردنش هم یک ربع و زمان تهیه شدن آن نیز سی دقیقه به طول می انجامد.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی سینه ی قرقاول با سس جعفری:
سینه ی کامل قرقاول دو عدد
کره دو قاشق غذا خوری
دانه ی انگور یا روغن کانولا دو قاشق غذا خوری
نمک و سس جعفری به مقدار نیاز
حالا مواد لازم برای درست کردن سس جعفری:
جعفری بزرگ دو دسته
یک دوم پیمانه پیازچه (می توانیم از پیازچه ی سبزیجات یا سیر نیز استفاده کنیم.)
کره دو قاشق غذاخوری و نمک به مقدار لازم

نحوه ی پخت این غذای خوشمزه:

ابتدا سینه ی قرقاول ها را شسته نمک می زنیم و صبر می کنیم تا در دمای اتاق سی دقیقه استراحت کند.
حال در این فاصله سس جعفری را آماده می کنیم.

طرز تهیه ی سس جعفری:
در ابتدا جعفری و پیازچه ی رنده شده (ساطوری شده) را با کمی نمک و فلفل آغشته کرده و کاملا هم می زنیم تا یکنواخت شود.
پودر سیر و جعفری و همه ی ادویه های دلخواهمان را به مواد اضافه می کنیم.
سیر رنده شده را نیز به مواد اضافه کرده، خوب مخلوط می کنیم.
حالا سس آماده شده را در داخل ظرف ریخته و در آن را می بندیم
و به مدت دو ساعت در یخچال نگه می داریم تا جا افتاده و طعم مواد با هم یکی شود.
در این مرحله نیز برای پختن قرقاول ها بعد از شستن و خشک شدن گوشت آن را درون تابه با مقداری روغن گرم کرده،
و سپس به مدت دو دقیقه با فشار دادن کفگیر بر روی گوشت ها  آنها را می پزیم.

سینه ی قرقاو‌ل با سس جعفری

سپس کره را اضافه کرده و سینه ها را با کره آغشته می کنیم
و در مدت زمات ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را کاملا می پزیم.
بعد از آن قرقاول ها را روی تخته ی خرد کن قرار می دهیم.
در این مرحله سس را در یک قابلمه ی کوچک ریخته، کمی می جوشانیم تا غلیظ شود (ولی نسوزد.)
حال نمک و کره را نیز اضافه می کنیم.
سپس سس را درون بشقاب ریخته و قرقاول ها را درون ‌آن قرار می دهیم.
در این مرحله غذای ما آماده است.
این غذای خوشمزه را می توان با نان، برنج یا سیب زمینی پخته (له شده، پوره ی سیب زمینی) میل کرد.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید