مرور رده
طرز پخت قرقاول
پیتزای قرقاول با نون باگت (بدون خمیر)
ابتدا گوشت های قرقاول را با سیر، خلال های پیاز، فلفل سیاه، زردچوبه، سرکه بالزامیک و مقداری آویشن مخلوط می کنیم.درادامه..
ته چین گوشت قرقاول با بادمجان
گوشت های قرقاول را به تکه های کوچک خرد می کنیم و با کمی روغن و همراه با پیاز رنده شده تفت می دهیم.درادامه..
قرقاول دودی
قرقاول دودی
زمان آماده سازی این غذا دوازده ساعت و مدت پختش هم حدود پنج ساعت به طول می انجامد.
مواد لازم برای پخت قرقاول دودی:
قرقاول کامل دو عدد
شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه
آب چهار پیمانه
نمک یک چهارم پیمانه (حدود ۶۵ گرم)
شیره ی…
قرقاول بریان
قرقاول بریان
چون میزان چربی موجود در قرقاول کمتر از سایر گوشت ها است؛
بنابراین پخت آن با سایر گوشت ها مقداری فرق می کند.
در هنگام پخت قرقاول، باید از مقداری چربی نیز (مثل کره) استفاده کرد؛ تا در هنگام مصرف، گوشت خشک نبوده
و به صورت…
خورشت قرقاول با آلو
نحوه ی پخت خورشت قرقاول با آلو سیاه:برای درست کردن این غذای مجلسی، ابتدا پیاز را خلالی کرده، سرخ می کنیم در ادامه..
خورشت قیمه با گوشت قرقاول
پیاز را خرد می کنیم (یا به صورت نگینی یا خلالی بر حسب سلیقه فرقی نمی کند.)و با روغن داخل قابلمه کمی تفت می دهیم درادامه..
خورشت گوشت قرقاول با تخم آفتاب گردان
ابتدا گوشت های قرقاول را نگینی متوسط (قیمه ای) در می آوریم و در مخلوط زعفران و پیاز به مدت یک ساعت قرار داده.درادامه..
خوراک بادمجان با گوشت قرقاول به روش ایتالیایی
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته، به صورت حلقه حلقه در می آوریم روی آن نمک پاشیده و پارچه ای نازک روی آن ها می کشیم.درادامه..
خوراک گوشت قرقاول همراه با قارچ و زردک
ابتدا قارچ خشک را درون ظرف (نشکن) ریخته، سپس آب جوش را روی آن می ریزیم.حالا درب کاسه را گذاشته و برای مدتی (یک ربع) استراحت می دهیم.درادامه..
خوراک قرقاول
ابتدا قرقاول ها را خوب می شوییم و بعد از اینکه خشک شدند(آبش گرفته شد) آن ها را داخل ظرفی گذاشته.درادامه..