قرقاول سرخ شده با قارچ و سس پرتقال

0

قرقاول سرخ شده با قارچ و سس پرتقال

در کل این غذا را می توان با گوشت پخته شده ی قرقاول همراه با قارچ (که قارچ ها را نیز می توان با گوشت مخلوط کرد) بپزیم
و در آخر با یک سس خوشمزه آن را تزئین و نوش جان کنیم.
حال به طور مفصل غذای قرقاول سرخ شده با قارچ را آموزش خواهید دید.

مواد لازم برای تهیه ی این غذای خوشمزه:
گوشت قرقاول چهارصد گرم
آب پرتقال یک دوم پیمانه
قارچ سه چهارم پیمانه
یک عدد پیاز کوچک و دو قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
یک قاشق چایخوری شکر، روغن زیتون نیز دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی قرقا‌ول سرخ شده با قارچ و سس پرتقال
گوشت قرقاول ها و قارچ ها را به صورت برگ برگ (ورقه ورقه) در می آوریم.
روغن را روی شعله ی ملایم گاز قرار داده و به مدت یک دقیقه پیازها را با شعله زیاد تفت می دهیم.
(که به صورت قهوه ای در آیند.)

قرقاول سرخ شده با قارچ و سس پرتقال

در این مرحله ورقه های گوشت قرقاول را به پیازها اضافه کرده، و به مدت تقریبا ۲ تا ۴ دقیقه (گوشت ها قهوه ای شوند.)
آنها را با شعله ی زیاد تفت می دهیم و مرتبا باید هم زد تا مواد ته نگرفته، نسوزد.
حال شعله ی اجاق گاز را کم می کنیم و قارچ ها را به مواد اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت می دهیم.
در این مرحله نیز شکر و آب پرتقال را به مواد اضافه کرده، و بعد از اینکه جوشید تکه های قرقاول را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه می گذاریم تا گوشت ها طعم سس را به خود بگیرند.
و در آخر جعفری های خرد شده را اضافه می کنیم و حالا در این مرحله غذای قرقاول ما با قارچ و سس پرتقال آماده ی سرو کردن است.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید