قرقاول مخصوص با سس رب انار

0

قرقاول مخصوص با سس رب انار

گوشت قرقاول طعم خاصی دارد به همین دلیل به ادویه جات زیادی نیاز ندارد.
همچنین چون چربی این پرنده نسبت به سایر گوشت ها کمتر است نباید آن را به صورت خشک پخت و در پخت گوشت این پرنده باید مقداری چربی استفاده کرد تا گوشت نرم شود.

مواد لازم برای تهیه ی قرقاول مخصوص با سس رب انار:
گوشت قرقاول یک تکه
پیاز یک عدد متوسط
سیر سه حبه
یک عدد هویج و عصاره ی مرغ سه عدد
رب انار، زردچوبه، نمک، آب، پودر سیر و روغن و کره از هر کدام به مقدار لازم
دانه ی انار یک قاشق غذا خوری و در نهایت زرشک یک قاشق غذا خوری
زمان تهیه ی غذا ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن ۱۲۰ دقیقه می باشد.
نحوه ی تهیه ی این غذای خوشمزه (بوقلمون مخصوص با سس رب انار)

ابتدا گوشت قرقاول را می شوییم و در ظرفی قرار داده و سه چهارم ظرف را پر از آب می کنیم
پیاز را پوست گرفته، برش می زنیم و در قابلمه می ریزیم.
هویج را هم حلقه حلقه کرده داخل قابلمه ریخته، پودر سیر را هم خرد کرده اضافه می کنیم.
زردچوبه و پودر سیر  را هم به مقدار لازم اضافه می کرده، صبر می کنیم تا آب جوش بیاید سپس مقدار کمی نمک اضافه می کنیم.
(چون اگر نمک زیاد باشد گوشت سفت شده، پخته نمی شود.)

قرقاول مخصوص با سس رب انار

گوشت را به مدت دو ساعت و نیم الی سه ساعت می پزیم.
در تابه مقداری روغن می ریزیم و رب انار را کمی در آن تفت می دهیم.
بعد از آن قرقاول را در تابه قرار می دهیم و با روغن و رب انار تفت می دهیم.
سپس آب قرقاول را صاف کرده و عصاره ی را به آن اضافه می کنیم.
نصف تابه را آب می ریزیم کمی از عصاره ی مرغ و نمک را روی قرقاول می ریزیم.
سپس پیاز سرخ شده را به آن اضافه کرده، نمک را هم به مقدار نیاز اضافه می کنیم.
هویج های پخته شده را هم داخل سس قرقاول می ریزیم کمی از انارهای دان شده و زرشک سرخ شده را نیز روی قرقاول ریخته و صبر می کنیم مواد به جوش بیایند و بعد از این که سس غلیظ شد در ظرف را‌ گذاشته و صبر می کنیم
حدود نیم ساعت یا بیشتر قرقاول طعم دار شود.
حالا  قرقاول مخصوص ما آماده ی سرو کردن است.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید