خوراک بال قرقاول با خردل

0

خوراک بال قرقاول با خردل و عسل

در طب سنتی مزاج گوشت قرقاول را گرم و خشک می دانند؛
که گوشت آن زود هضم بوده و برای خون رسانی به بدن مفید است.
گوشت قرقاول مقوی مغز و برای آلزایمر (فراموشی) و وسواس موثر است و چون دارای طبعی گرم است
مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان مضر و باعث سردرد می شود.
غذای خوراک بال قرقاول با خردل و عسل برای ۴ تا ۶ نفر در نظر گرفته شده است. زمان آماده شدن آن ۱۰ دقیقه و زمان پختش نیز ۳ ساعت است.

مواد لازم برای تهیه ی این غذای خوشمزه و لذیذ:

۱ لیتر آب گوشت قرقاول
۱۳٠۰ تا ۱۸۰۰ گرم بال قرقاول
دو قاشق غذاخوری آب
نصف پیمانه خردل زردرنگ
سه قاشق غذا خوری عسل
یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب یا سس سرکه
فلفل هندی و فلفل سیاه نیز برای مزه دار کردن غذا

طرز تهیه ی خوراک بال قرقاول

بال ها و آب گوشت را در یک قابلمه ی بزرگ‌ریخته به طوری که بال ها کاملا درون آب شناور باشند.
بعد از آن حرارت داده تا آب جوش آمده و بال ها نرم شود و گوشت ها را بتوان از استخوان جدا کرد؛
که تقریبا ۲ تا ۳ ساعت زمان می برد.
در این فاصله ی زمانی سس را با تمام مواد اولیه در یک قابلمه کوچک می جوشانیم.
سپس نمک، عسل، خردل و فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم تا طعم دار شود.
هنگامی که بال ها آماده شدند آن ها را در یک کاسه می گذاریم و سس را اضافه می کنیم.
توستر را روی درجه ی ۲۲۰ می گذاریم. بال ها را داخل آن قرار داده تا قهوه ای رنگ شوند.
یک ربع بال ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا پخته شوند و در نهایت آن ها را با سس آغشته کرده و میل می کنیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید