خورشت قیمه با گوشت قرقاول

0

خورشت قیمه با گوشت قرقاول

گوشت قرقاول جایگزینی بسیار خوب برای گوشت مرغ است.
گوشت این پرنده دارای مواد معدنی و انواع ویتامین هاست که برای بدن لازم بوده و این مواد مهم را نمی توان در گوشت مرغ یافت. از ویژگی های دیگر آن داشتن پروتئین بالا و کالری و چربی کم است.

مواد لازم برای تهیه ی یک غذای مجلسی لذیذ:
این غذا مناسب برای ٥ نفر است.
لپه ۱/۵ الی دو پیمانه
گوشت قرقاول ۳۰۰ گرم
لیمو عمانی ۴ عدد
پیاز یک عدد متوسط
آبغوره ۲/۵ قاشق غذاخوری
دارچین(چوب دارچین استفاده کنیم بهتر است.)، نمک و فلفل به مقدار نیاز

طرز تهیه ی خورشت قیمه با گوشت قرقاول:
پیاز را خرد می کنیم (یا به صورت نگینی یا خلالی بر حسب سلیقه فرقی نمی کند.)
و با روغن داخل قابلمه کمی تفت می دهیم، سپس گوشت قرقاول را نیز اضافه کرده و همراه با خلال های پیاز سرخ می کنیم
یا به رنگ قهوه ای در می آوریم.
بعد از آن لپه را که از قبل خیس خورده، آبکشی می کنیم و کمی با گوشت و پیاز تفت می دهیم؛
سپس زردچوبه زده و اگر مایل بودیم رب را هم اضافه کرده، سرخ می کنیم
حالا در این مرحله آب به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم تا همه ی مواد پخته شود.

خورشت قیمه با گوشت قرقاول

بعد از این لیمو عمانی را از وسط تا می کنیم و در آب جوش می گذاریم تا تلخی اش گرفته شود.
سپس نیم ساعت قبل از این که شعله ی گاز را خاموش کنیم، دارچین یا چوب دارچین و لیمو عمانی را به غذا اضافه می کنیم
و زمانی که می خواهیم خورشت را سرو کنیم، چوب دارچین را در می آوریم تا ناخواسته داخل دهان نرود.
در ضمن می توانیم سیب زمینی را بپزیم و با آب سرد شسته، سپس سرخ کنیم و در کنار قیمه با چلو برنج یا کته و نان میل کنیم.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید