خورشت لوبیا سبز با گوشت قرقاول

0

خورشت لوبیا سبز با گوشت قرقاول

با وجودی که گوشت قرقاول بسیار مفید است اما کسانی که کلسترول خونشان بالا است باید از خوردن گوشت این پرنده صرف نظر کنند
و همین طور افرادی که طبع گرم دارند، در مصرف گوشت این پرنده احتیاط کنند.
با این حال از خواص گوشت این پرنده می توان به مفید بودن برای سلامتی قلب و عروق، رفع خستگی بدن،
مقوی برای سیستم ایمنی بدن و عضلات نام برد.

مواد این غذا برای دو نفر کافی است.
مواد لازم برای یک خورشت لوبیا سبز خوشمزه با گوشت قرقاول:
گوشت قرقاول دو یا سه عدد
لوبیا سبز خرد شده ی پاک کرده و تمیز، یک کاسه ی ماست خوری
گوجه فرنگی و پیاز متوسط از هر کدام یک عدد
سیر ۴حبه و رب گوجه فرنگی بر طبق ذائقه و سلیقه دارچین، نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار مورد نیاز
ابتدا گوشت های قرقاول را به همراه سیر تفت می دهیم. پیاز را هم به صورت مربع های کوچک خرد کرده، تفت می دهیم.

سپس لوبیا ها را تفت داده و پس از آن گوجه فرنگی ها را با رب گوجه تفت می دهیم.
حال همه ی مواد را داخل قابلمه ریخته، ادویه ها را به مواد اضافه می کنیم
و با مقداری آب می گذاریم خورشت لوبیا سبز ما با گوشت قرقاول پخته و جا بیفتد.
این خورشت لذیذ را می توان بر حسب سلیقه با نان یا برنج میل نمود.

بهتر است بدانید گوشت قرقاول خیلی لطیف، زود هضم، خون ساز، درمان کننده ی آلزایمر و بیماری وسواس (مخصوصا اگر کباب این پرنده سه روز پشت سر هم خورده شود.) مقوی حافظه و … است.
این پرنده بومی قاره ی آسیا است و به دلیل کالری پایین و پروتئین بالا و رنگ زیبا و روشن پرهایش معروف شده است.

ممکن است شما دوست داشته باشید