خورشت گوشت قرقاول با تخم آفتاب گردان

0

خورشت گوشت قرقاول با تخم آفتاب گردان

گوشت این پرنده (قرقاول) بسیار لطیف، نرم و زود هضم بوده و سرشار از اسید آمینه است.
بسیاری از پزشکان دنیا برای بیمارانی که از ضعف اعصاب رنج‌ برده و افرادی که ناراحتی های روحی، روانی دارند و همچنین برای بی خوابی، مصرف گوشت این پرنده ی زیبا را توصیه می کنند.
ضمنا چربی و کلسترول گوشت قرقاول بسیار پایین است،
بنابراین از ایجاد بیماریهای قلبی، عروقی جلوگیری می کند
و چون دارای پتاسیم است مصرف به اندازه ی گوشت این پرنده، برای افراد با فشار خون بالا بلا مانع است.

خورشت گوشت قرقاول با تخم آفتاب گردان

مواد لازم برای تهیه ی این خورشت خوشمزه و لذیذ:
گوشت قرقاول ۳۰۰ گرم
دو قاشق غذا خوری شوید خشک
یک عدد پیاز متوسط خلال شده
دو عدد سیب زمینی
سه الی چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری تخم آفتاب گردان
نمک، زعفران و آب به مقدار نیاز

دستور پخت خورشت قرقاول با تخم آفتاب گردان:
ابتدا گوشت های قرقاول را نگینی متوسط (قیمه ای) در می آوریم
و در مخلوط زعفران و پیاز به مدت یک ساعت قرار داده و در یخچال می گذاریم.
بعد از آن گوشت ها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی شعله ی ملایم گذاشته، تفت می دهیم.
سپس دو لیوان آب به مواد اضافه کرده، اجازه می دهیم به مدت سه ربع (۴۵ دقیقه) پخته شده، تا گوشت ها نرم و لطیف شوند.
حال در این مرحله تخم آفتابگردان و سیب زمینی ها را به مواد اضافه می کنیم.

در مرحله ی پایانی زمانی که سیب زمینی و گوشت ها پخته شد و آب خورشتمان کم شد
(غلیظ شد) غذا را در ظرف ریخته و در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری روغن زیتون روی آن می ریزیم.
ضمنا غذای خورشت قرقاول با تخم ٱفتابگردان را می توان‌ با نان، چلو برنج یا کته میل نمود.

ممکن است شما دوست داشته باشید