قرقاول بریان

0

قرقاول بریان

چون میزان چربی موجود در قرقاول کمتر از سایر گوشت ها است؛
بنابراین پخت آن با سایر گوشت ها مقداری فرق می کند.
در هنگام پخت قرقاول، باید از مقداری چربی نیز (مثل کره) استفاده کرد؛ تا در هنگام مصرف، گوشت خشک نبوده
و به صورت نرم و لطیف استفاده شود.
گوشت این پرنده سرشار از امگا ۳ است که تقویت کننده هوش و حافظه بوده، باعث افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان و حتی باهوش شدن جنین در دوران بارداری مادر می شود و مفید ترین و بهترین مکمل در دوران شیردهی است.
وقتی که زمان برای پخت غذایی مفصل مثل قرقاول  نداریم توصیه می شود
این روش را برای پخت غذا در زمانی کم و محدود تجربه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی قرقاول بریان:
قرقاول یکی یا چند عدد
کره یک قاشق سوپ خوری
نحوه ی بریان کردن قرقاول
ابتدا پرنده را در ورقه ی آلومینیومی با مقداری کره که بر روی آن آغشته کرده ایم می پیچیم
و در درجه ی ۹۰ سانتی گراد فر به مدت یک ساعت الی یک ساعت و ربع قرار داده، تا پخته شود.
در ضمن فویل یا ورقه ی آلومینیومی را در یک ربع آخر باز می کنیم تا گوشت قرقاول ما رنگ قهوه ای به خود بگیرد.
قرقاول بریان را می توان بر حسب سلیقه با نان، برنج یا حتی تنها نیز میل نمود.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید