خورشت فسنجون با گوشت قرقاول

0

خورشت فسنجون با گوشت قرقاول

این غذا یکی از معروفترین غذاهای شمال ایران است؛
ولی با این حال تقریبا در کل کشورمان سرو می شود.
خورشت فسنجون‌ را می توان ‌ترش، شیرین یا ملس پخت و با برنج محلی ( یا هر نوع برنج دیگری مصرف کرد.
ولی اصل غذا با برنج محلی سرو می شود.)
و همچنین همراه ترشی خانگی ( یا هر نوع ترشی ) و پیاز خام می توان میل نمود.

مواد لازم برای پخت خورشت فسنجون با گوشت قرقاول:
گوشت قرقاول سه تا چهار عدد
دو عدد پیاز متوسط
مغز گردوی آسیاب شده سیصد گرم
یک قاشق غذا خوری رب انار و در نهایت نمک، دارچین و روغن به مقدار نیاز

نحوه ی تهیه ی خورشت فسنجون با گوشت قرقاول:
ابتدا گوشت قرقاول را کمی سرخ می کنیم و با مقداری آب و زرد چوبه می پزیم.
سپس پیاز را رنده کرده، با یک یا دو قاشق غذا خوری روغن ‌تفت داده، پس از آن مغز گردوی آسیاب شده را به پیازها اضافه می کنیم
و با شعله ی ملایم مقداری تفت می دهیم،‌ به طوری که مغز گردوی آسیاب شده نسوزد.(حدود ۵ تا ۶ دقیقه)

خورشت فسنجون با گوشت قرقاول

در این مرحله رب انار را به مواد اضافه می کنیم و مدام با قاشق هم زده، تفت می دهیم.
سپس گوشت و آب قرقاول ها را اضافه می کنیم.
وقتی جوش آمد پودر دارچین را به مواد می زنیم.
حالا ظرف مواد را روی شعله ی خیلی کم قرار می دهیم تا با حرارت پایین جوش خورده، روغن بیندازد.
(تقریبا دو تا سه ساعت طول می کشد.)
نکته: هرچه شعله گاز کمتر باشد خورشت فسنجان ما روغن بیشتری می اندازد.
خورشت خوشمزه و لذیذ فسنجان را می توان با نان، کته یا برنج چلویی میل نمود.
نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید