جوجه کشی از تخم نطفه دار قرقاول + نکات کاربردی

0

جوجه کشی از تخم نطفه دار قرقاول

برای جوجه کشی از تخم نطفه دار قرقاول انتخاب تخم نطفه دار، دستگاه جوجه کشی و شیوهٔ جوجه کشی بسیار مهم است.
جوجه کشی قرقاول به دو روش طبیعی و مصنوعی انجام می‌گیرد
{که برای مبتدیان و کسانیکه می خواهند هزینهٔ کمتری در بر داشته باشد روش مصنوعی خیلی بهتر است.
برای تولید انبوه جوجه و فروش آن نیاز به دستگاه جوجه کشی استاندارد و حرفه ای می باشد.

پس از تهیهٔ دستگاه جوجه کشی باید تخم نطفه دار با کیفیت و سالم تهیه گردد.
تخم نطفه دار مرغوب و سالم را باید از پرورش دهنده های قرقاول تهیه کرد،
زیرا تخم نطفه دار هر پرنده پس از یک هفته امکان جوجه کشی ندارد، در ضمن باید قرقاول نر در بین گله باشد؛
به ازای هر پنج قرقاول ماده یک قرقاول نر باید در گله قرار داد.

دستگاه جوجه کشی باید در محیطی با دمای حدود ۲۳ الی ۲۷ درجهٔ سانتیگراد و رطوبتی در حدود ۳۵ الی ۵۰ درصد قرار گیرد.
تجهیزات سرمایشی، گرمایشی، تهویه و رطوبت رسانی محیط باید فراهم باشد.
همین طور سیستم های برق اضطراری نیز باید وجود داشته باشد
زیرا با قطع ناگهانی برق و سرد شدن دستگاه و کاهش دما سبب شوک دمایی به جوجه ها می شود.

طول دورهٔ جوجه کشی قرقاول ۲۵ روز می باشد که مراحل آن از دوره ستر به هچر و بستر نیاز به آموزش می باشد،
از طریق اطلاعات فضای مجازی می توان به آن دست یافت.
بعد از تولد جوجه ها و انتقال آنها به محیط پرورش، در ۲۴ ساعت اول نیازی به دان ندارند
ولی با محلول ده درصد آب و شکر می توان بدنشان را تقویت کرد.
بعد از آن می توان جیرهٔ غذایی مناسب را در اختیارشان قرار داد.
با واکسیناسیون و ایجاد شرایط محیط ایده‌آل می توان جوجه های سالمی را پرورش داد.

ممکن است شما دوست داشته باشید