سوسیس قرقاول

0

سوسیس قرقاول

در بسیاری از کشورها گوشت قرقاول به دلیل پروتئین بالا و کالری کم یکی از سالم ترین پروتئین های گوشتی است
که برای سلامتی افراد مصرف می شود؛
زیرا کم تر غذایی پیدا می شود که در عین داشتن پروتئین بالا، کالری و چربی کمی داشته باشد.
با این که گوشت بیشتر پرندگان و حیوانات چربی زیادی دارند ولی گوشت قرقاول یک استثناست و چون قرقاول ها پرندگانی مقاوم هستند،
در پرورش آن ها از دارو و آنتی بیوتیک دامی استفاده نمی شود.
بنابراین گوشت این پرنده برای رژیم غذایی سالم جایگزینی بسیار عالی است
و تقریبا نصف گوشت مرغ کالری داشته و برای کاهش وزن نیز مفید است.

سوسیس قرقاول

مواد لازم برای پخت این غذای خوشمزه و لذیذ:
سینه ی قرقاول  ۳۰ عدد کامل
نان تست ۲ تا ۳ عدد
خامه ۲۰۰ گرم و اگر خواستیم کم چرب باشد می توانیم از ماست چکیده هم استفاده کنیم.
سفیده ی تخم قرقاول اگر در دسترس بود ۸ عدد
سیر ۲ حبه ی کوچک
شیر چند قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار نیاز
و در آخر هم ادویه ی گوشت لازم است.

نحوه ی پخت سوسیس قرقاول:

در ابتدا گوشه های اضافی و سیاه نان را جدا کرده و با چند قاشق شیر که گفتیم نان ها را خیس می کنیم؛
سپس گوشت سینه ی قرقاول ها را خرد کرده و همراه با موادی که گفتیم کاملا میکس می کنیم به طوری که گوشت ها و مواد با هم کاملا خمیر شوند.
بر روی یک سطح صاف یک نایلون سلفون پهن کرده، چهار طرف سلفون را خیس می کنیم تا حرکت نکرده،
سر نخورد(از نایلون معمولی یا هر چیز شبیه قیف نیز می توان استفاده کرد.)

در انتها دو طرف نایلون را گره می زنیم و باید دقت کرد که هوا بین نایلون قرار نگیرد
و بعد از لول کردن سوسیس ها آن ها را با نخ یا چیزی دیگر شبیه به آن به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم؛
تا سوسیس ها به صورت لقمه ای درآیند.
سپس آب را جوش آورده و سوسیس ها را داخل آب جوش قرار می دهیم. بعد از مدتی کوتاه سوسیس ها آماده است.
بعد از تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آنها را از نایلون بیرون آورده، سرخ می کنیم تا برای سرو آماده شده و نوش جان کنیم.

برای تهیه گوشت قرقاول با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۳۵۹۳۴۵۷۷

ممکن است شما دوست داشته باشید