پیتزای مخلوط با گوشت قرقاول و گوشت قرمز

0

پیتزای مخلوط با گوشت قرقاول و گوشت قرمز

باید بدانید پیتزاها اصالتا ایتالیایی هستند و اصلی ترین مواد آن نیز گوشت مرغ، قارچ، سس کچاپ و پنیر پیتزا است.
پیتزا مرغ (گوشت سفید) و قارچ یکی از خوشمزه ترین پیتزاها در تمام دنیا است.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی پیتزای مخلوط خوشمزه:

دو عدد گوشت قرقاول
گوشت چرخ کرده صد گرم
یک عدد خمیر پیتزای آماده شده
صد گرم ذرت
یک عدد پیاز متوسط خلالی خرد شده
دویست و پنجاه تا سیصد گرم پنیر پیتزا
یک عدد فلفل دلمه ای ریز خرد شده
قارچ خرد شده صد و پنجاه گرم
سس تند (کچاپ)، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

طرز تهیه ی پیتزای مخلوط با گوشت سفید (قرقاول) و مقداری گوشت قرمز:

ابتدا صد گرم گوشت قرمز را با پیاز رنده شده حدود سی دقیقه در یخچال نگه داشته، استراحت می دهیم.
حالا گوشت های قرقاول را به صورت رشته ای نازک خرد کرده و با پیاز خلالی شده داخل تابه کمی سرخ می کنیم.
گوشت های سفید را پس از سرخ شدن خارج می کنیم
و گوشت قرمز را هم به همین ترتیب کمی سرخ می کنیم.
حالا گوشت سفید و قرمز را با هم مخلوط کرده و به آن ها نمک و فلفل سیاه می زنیم.

حالا سینی فر را با روغن کمی چرب می کنیم و خمیر آماده ی پیتزا روی آن گذاشته، سس کچاپ را روی تمام سطح خمیر می ریزیم.
اکنون پنیر پیتزا، مخلوط گوشت سفید (قرقاول) و قرمز، فلفل دلمه ای، ذرت و پس از آن قارچ را روی خمیر با سس کچاپ ریخته
و پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم.
سپس در فر یا توستر گذاشته و زمانی که پنیر روی پیتزا طلایی رنگ شد.
پیتزای مخلوط ما آماده است آن را برش داده، نوش جان می کنیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید