خوراک قرقاول شکم پر

0

خوراک قرقاول شکم پر

در قاره ی آسیا گوشت قرقال را به دلیل پروتئین زیاد و کالری پایینش به عنوان گوشت جایگزین مرغ استفاده می کنند.
گوشت قرقاول لذیذ و دارای خواص بی نظیری است و همانطور که گوشت مرغ برای بدن لازم و مفید است
جایگزین کردن آن با گوشت قرقاول نیز می تواند فواید بیشتری به همراه داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه ی قرقاول شکم پر
بسته به میزان مواد و کوچک بودن جثه ی این پرنده چندین قرقاول نیاز است.
انار دان شده و تمیز ۱ پیمانه
کره ی آب شده ۱ پیمانه
سیر متوسط ۴ حبه
گردو و پیاز سرخ شده از هر کدام ۱ پیمانه لازم است.
جعفری و شکر هر کدام ۱/۴ پیمانه
کرفس خرد شده و تمیز۱/۴ پیمانه
زعفران، فلفل سیاه و آویشن به مقدار نیاز
طرز تهیه ی قرقاول شکم پر با سس انار

خوراک قرقاول شکم پر

ابتدا قرقاول ها را خوب پاک کرده، می شوییم و داخل دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شود.
برای مزه دار کردن پرنده کمی زعفران، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر را به قرقاول ها زده و قرقاول را با هم خوب مخلوط کرده
و ماساژ می دهیم تا همه ی قسمت های گوشت پرنده کاملا با مواد مزه دار شود.
سپس قرقاول ها را در یک ظرف در دار داخل یخچال می گذاریم تا مزه دار شود.
بعد از آن ماهی تابه را روی حرارت قرار داده و کره را داخل آن ریخته، تفت می دهیم، تا بوی خامی گردوها گرفته شود.
سپس پیاز داغ را که از قبل آماده کرده ایم با کرفس، کشمش، شکر، رب انار و جعفری اضافه کرده و مواد را خوب تفت می دهیم‌ تا عطر سبزیجات به مشام برسد.

در مرحله ی سوم قرقاول های شکم‌پر مزه دار شده را از یخچال خارج کرده، شکم قرقاول ها را با موادی که از قبل تهیه کرده ایم پر می کنیم. (البته به مقدار کم چون قرقاولها کوچک هستند.)
کره آب شده ی را روی قرقاول ها می ریزیم و داخل ظرف بلور نشکن (پیرکس) قرار می دهیم.
مقداری از سبزیجات (هویج، سیب زمینی و … ) را کنار یا روی قرقاول ها ریخته و به مدت ۵ ساعت در دمای ۱۸۰ درجه فر قرار می دهیم تا در این مدت پخته و آماده ی سرو شود.
نوش جان

برای تهیه گوشت قرقاول با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۳۵۹۳۴۵۷۷

ممکن است شما دوست داشته باشید