طرز تهیه خورشت خوشمزه قرقاول با رب انار

0

طرز تهیه خورشت خوشمزه قرقاول با رب انار

خورشت قرقاول غنی از انواع ویتامین هاست و حتی گوشت این پرنده بهتر از مرغ و دارای ویتامین های بیشتری نسبت به گوشت مرغ است. چرا که قرقاول پرنده ای است وحشی و زیبا و جست و خیزش نسبت به مرغ نیز بیشتر بوده و گوشتش به غیر از انواع ویتامین ها، سرشار از مواد معدنی غنی است که برای بدن مفید بوده و برای بیماری های قلبی و کبدی نیز مناسب است.
همچنین درمان کننده ی خوبی برای بیماری های آسم و رماتیسم است.

مواد لازم برای تهیه ی خورشت قرقاول
گوشت قرقاول ۳۰۰ گرم (سرشار از فسفر، سلنیوم و نیاسین)
سیب زمینی دو عدد متوسط پوست گرفته شده
رب انار ٣تا ٤ قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یک عدد متوسط
تخم گل آفتاب گردان یک قاشق غذا خوری
روغن زیتون در صورت تمایل ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آب، نمک و زعفران به مقدار نیاز
(شوید خشک نیز در صورت تمایل دو قاشق غذا خوری به غذا اضافه می کنیم.)

طرز تهیه خورشت خوشمزه قرقاول با رب انار

در ابتدا گوشت را به تکه های ریز تقسیم می کنیم
و با پیاز خرد شده و زعفران مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.
پس از آن گوشت های تکه تکه شده را با پیاز و روغن زیتون‌ روی حرارت ملایم تفت می دهیم.
سپس به مواد (گوشت، پیاز و روغن) دو لیوان آب اضافه کرده و چهل و پنج دقیقه صبر می کنیم تا گوشت پخته و نرم شود.
سپس سیب زمینی و تخم آفتابگردان را به آن اضافه کرده و در نهایت رب انار را به آن اضافه می کنیم.

در آخر که گوشت و سیب زمینی پخته شد و آب خورشت کم و خورشت غلیظ شد،
غذا را برای سرو کردن ‌در ظرف کشیده و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی آن می ریزیم.
در ضمن می توان خورشت قرقاول را با نان و برنج میل کرد.
البته این خورشت خوشمزه و عالی را می توان بسته به ذائقه ی شخص با سس پرتقال، قارچ، جعفری، آلو (پخته شده داخل غذا) و … نیز میل کرد.

برای تهیه گوشت قرقاول با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۳۵۹۳۴۵۷۷

خورشت فسنجون با گوشت قرقاول

ممکن است شما دوست داشته باشید