مارسالای قرقاول

0

مارسالای قرقاول

کلا برای آماده کردن این غذا یک ربع زمان لازم است و زمان پختش هم ۱۰ دقیقه است.

مواد مورد نیاز:
برای پختن این غذا به ۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم قرقاول پوست کنده نیاز است.
۲ حبه سیر، یک پیمانه آرد، یک قاشق غذا خوری رزماری به صورت کاملا خردشده و ۹۰۰ گرم قارچ تازه ی خرد شده
و ۲ قاشق غذا خوری کره و روغن زیتون، نصف پیمانه تکه های گوشت قرقاول و سرکه ی سفید، همچنین نمک به مقدار نیاز و مقداری جعفری نیز در آخر برای تزیین لازم داریم.

پخت مارسالای قرقاول این گونه است که ابتدا گوشت سینه ی قرقاول را نمک می زنیم
و حدود یک ربع کنار می گذاریم. سپس کره را با حرارت پایین آب کرده و روغن زیتون را نیز با حرارت پایین داغ می کنیم.
سیر له شده را در آن ریخته و حرارت را کم می کنیم.
سپس در این فاصله گوشت را در آرد می غلتانیم.
بعد سیر را که به شکل قهوه ای درآمده از ماهی تابه بیرون‌ می آوریم که نسوزد و قطعات گوشت قرقاول ‌را اضافه می کنیم
و خیلی آرام سرخ می کنیم تا آرد قرقاول نریزد و خراب نشود.

مارسالای قرقاول

بعد از تقریبا ۲ الی ۳ دقیقه بسته به ضخامت قطعات گوشت، آن را می چرخانیم و ۱ الی ۲ دقیقه ی دیگر سرخ می کنیم.
سپس بعد از بیرون آوردن گوشت ها، روغن آن را با قرار دادن آن ها بر روی کاغذ می گیریم.
حالا شعله را زیاد کرده، قارچ ها را سرخ می کنیم.
تقریبا ۴ تا ۵ دقیقه طول می کشد تا قارچ ها قهوه ای رنگ شوند.
سپس مارسالا، رزماری و گوشتها را اضافه می کنیم و در آخر همه ی کتلت ها را در ماهی تابه بر می گردانیم تا پوشش پیدا کند.
حالا مارسالای قرقاول ما آماده ی سرو است.
نوش جان

برای تهیه گوشت قرقاول با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۳۵۹۳۴۵۷۷

ممکن است شما دوست داشته باشید