اسکابلش قرقاول

0

اسکابلش قرقاول

یکی از گوشت هایی که برای کاهش وزن بسیار مفید است گوشت قرقاول است.
در برنامه ای که برای کاهش وزن داریم خیلی زیاد توصیه می شود که خوراکی هایی که کم چرب بوده و پر است از پروتئین را مصرف کنیم؛
که گوشت یکی از منابع بسیار خوب پروتئین است ولی اکثر گوشت ها چربی بالایی دارند
و پیدا کردن گوشتی که کالری و چربی آن کم ولی پروتئین آن زیاد باشد کمی سخت است.
ولی پرنده ی زیبای قرقاول یکی از این مواردی است که خیلی زیاد توصیه می شود.
حتی گوشت این پرنده نسبت به گوشت مرغ لخم تر (کم چربی تر) است
که این چنین گوشتی یعنی گوشت سالم تر که محتوای چربی آن کم تر است.

مواد لازم برای اسکابلش قرقاول خوشمزه:
قرقاول دو عدد
روغن زیتون یک سوم پیمانه
پوست لیمو یک عدد (قسمت سفید رنگ دور ریخته شود.)
یک عدد پیاز بزرگ‌ به صورت هلالی خرد شده
هویج بزرگ دو عدد پوست گرفته شده و برش داده شده به صورت حلقه ای
سیر ۵ حبه و سرکه ی سیب نصف پیمانه
۳ پیمانه سرکه
۱ قاشق چای خوری آویشن خشک
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
یک شاخه ی رزماری
میخک دو بوته ی کامل و همچنین نصف قاشق چای خوری زعفران و نمک لازم است.

اسکابلش قرقاول

مراحل پخت اسکابلش قرقاول:
ابتدا گوشت قرقاول را به قطعه های کوچک (قابل خوردن) تقسیم می کنیم سپس آن را نمک زده و کنار می گذاریم.
بعد از آن روغن زیتون را داغ می کنیم و پوست لیموی گرفته شده را داخل آن سرخ می کنیم تا قهوه ای رنگ شود.
پوست لیمو باعث می شود طعم اسکابلش تغییر کرده و غذا خوشمزه شود.
در مرحله ی بعد گوشت ها را می پزیم.
می توانیم گوشت ها را سرخ کنیم یا با شعله ی آتش کباب کنیم.
حالا پیازها و هویج ها را در روغن زیتون تا زمانی که به رنگ قهوه ای درآیند تفت می دهیم.
بعد از آن قارچ ها را به مواد اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دهیم.

در مرحله ی سوم کمی آب داخل قابلمه می ریزیم و سرکه ی سیب، سرکه، همه ی سبزیجاتی که داریم
و ادویه ها را به مواد اضافه می کنیم. تا آب قابلمه و مواد به جوش بیاید.
در این مرحله گوشت ها را داخل قابلمه ریخته و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه می کنیم.
درب قابلمه را می بندیم و یک ساعت و نیم می جوشانیم سپس بعد از پخته شدن کامل غذا و خنک شدن آن با نوشیدنی های دلخواه آن را سرو می کنیم.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید