تاس کباب قرقاول

0

تاس کباب قرقاول

تاس کباب غذایی قدیمی است.
این خوراک را هم با گوشت قرمز و هم با گوشت سفید می توان طبخ  کرد.

مواد لازم برای خوراک تاس کباب با گوشت قرقاول:
قرقاول دو الی سه عدد
سیب زمینی، پیاز و هویج از هر کدام یک عدد
کدو و بادمجان از هر کدام دو عدد
سه عدد پیازچه
پنج عدد گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی و روغن کنجد نیز از هر کدام دو قاشق غذاخوری و بالاخره نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت تاس کباب با گوشت قرقاول:

نخست بادمجان ها را شسته، پوست گرفته و به شکل حلقه ای برش می دهیم.
سپس آن ها را نمک زده و در آب گرم قرار می دهیم تا تلخی آن ها گرفته شود.
بعد از آن سیب زمینی و کدوها را به صورت حلقه ای برش داده، کنار می گذاریم.
در این مرحله پیاز را به صورت مکعبی ریز خرد کرده، داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شود.

سپس مقداری زردچوبه به پیازها می زنیم تا خوشرنگ شوند.
کمی از پیازها را جدا گذاشته و برای مراحل بعد نگه می داریم.
حال سیب زمینی ها را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و چند دقیقه ای آن ها را با پیاز سرخ می کنیم.
سپس یک تابه ی دیگر برداشته و مقداری روغن کنجد داخل آن ریخته
و گوشت های قرقاول را هم که به صورت مکعبی متوسط خرد کرده ایم در آن سرخ می کنیم.

تاس کباب قرقاول

اکنون گوشت های سرخ شده را به مواد اضافه کرده، پس از تفت دادن چند دقیقه ای بادمجان ها،کدوها و هویج های خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.
سپس در این مرحله نمک، فلفل، پاپریکا و پیازچه را هم به  کل مواد اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم
سپس رب گوجه فرنگی و خود گوجه فرنگی را  را با مقداری روغن و زردچوبه و بقیه ی پیازها کمی سرخ کرده، به مواد اضافه می کنیم
و ‌تفت می دهیم.

حال مخلوط  رب گوجه فرنگی، گوجه ی سرخ شده و مابقی پیازها را به کل مواد در قابلمه اضافه می کنیم
و باشعله ی ملایم به مدت یک ربع الی بیست دقیقه می پزیم تا تاس کباب قرقاول ما جا بیفتد.
نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید