خورشت قرقاول با ماست

0

خورشت قرقاول با ماست

بد نیست بدانید قرقاول پرنده ای است از دسته ی ماکیان سانان که بیشتر به صورت بومی در آسیا زندگی کند
ولی در اروپا نیز دیده شده و کلمه ای است ترکی که نام های فارسی آن تذرو، خروس صحرایی و ترنگ است.
این پرنده به دلیل دم بلند و راه رفتن زیبایش از سایر ماکیان ها متمایز است.

مواد لازم برای تهیه ی خورشت قرقاول با ماست:
قرقاول خرد شده به اندازه ی نفرات
نصف قاشق چای خوری پودر آویشن و هم چنین یک قاشق چای خوری پودر سیر لازم است.
نصف لیوان ماست سفت یا چکیده
نمک، روغن و فلفل سیاه به مقدار نیاز
همچنین ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
یک قاشق غذاخوری‌ روغن زیتون‌
یک قاشق غذا خوری سر پر نیز رب گوجه فرنگی همچنین نصف استکان آب نارنج
(می توان به جای آن ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کرد.)
همچنین ۲ عدد پیاز متوسط

خورشت قرقاول با ماست

طرز تهیه ی خورشت قرقاول با ماست
تقریبا تمام مواد از جمله فلفل سیاه، نمک، پودر آویشن، پودر پاپریکا، پودر سیر، روغن زیتون، ماست،
رب گوجه فرنگی و نصف استکان آب نارنج یا ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو را روی تمام گوشت های خرد شده
ی قرقاول ریخته و کاملا مخلوط می کنیم تا حسابی مزه دار شوند؛
سپس درپوش ظرف را گذاشته و داخل یخچال قرار می دهیم تا مدتی استراحت کرده، مزه دار شود.

مقداری روغن داخل تابه ریخته و ۲ عدد پیاز را به صورت درشت خلالی می کنیم و کف تابه می چینیم.
بعد از آن تکه های خرد شده ی قرقاول ها را به همراه مواد روی پیازهای ‌خلالی ریخته و پخش می کنیم.
در آخر نیز زعفران دم کرده را روی تمام مواد داخل تابه ریخته و در تابه را بسته و حرارت را خیلی کم می کنیم تا مواد پخته شود.

در فاصله ی زمانی ۱ ساعت ۲ تا ۳ بار قرقاول ها را زیر و رو می کنیم تا هر دو طرف غذا کاملا پخته شود.
زمانی که خورشت غلیظ شد و آب کمی از خورشت باقی ماند غذا آماده ی سرو کردن است.
این خورشت لذیذ را می توان بسته به سلیقه با نان یا برنج میل کرد.
نوش جان

برای تهیه گوشت قرقاول با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۳۵۹۳۴۵۷۷

ممکن است شما دوست داشته باشید