زرشک پلو با گوشت قرقاول

0

زرشک پلو با گوشت قرقاول

قرقاول یکی از زیباترین پرندگان در کشور ایران است که از دانه های گیاهی و حشرات تغذیه کرده و در حفظ محصولات کشاورزی مفید است. این پرنده ی زیبا مثل دیگر پرندگان ( مرغ و خروس و‌ … ) جزء ماکیان است
و از نظر ظاهری و فیزیولوژی تقریبا تمام ویژگی های ماکیان را دارد.
گوشت قرقاول به دلیل تولید اسید اوریک و افزایش فعالیت کلیه ها و دفع سموم بدن برای همه ی سنین توصیه می شود.
همچنین گوشت این پرنده به دلیل داشتن پروتئین بالا برای بهینه سازی رشد عضلات بسیار مفید است
و در ورزش بدن سازی، مصرف خوراکی هایی (مخصوصا گوشت قرقاول با پروتئین بالا) که سرشار از پروتئین است
می تواند به رشد و تقویت عضلات کمک کند.

مواد مورد نیاز برای زرشک پلوی خوشمزه با گوشت قرقاول:
قرقاول ۳ تا ۴ عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
کره ۵٠ گرم
نمک و زرد چوبه به مقدار نیاز
پیاز متوسط یک عدد

طرز تهیه ی زرشک پلو با گوشت قرقاول:
ابتدا هر دو طرف قرقاول ها را با کره سرخ کرده، از تابه خارج کرده، کنار می گذاریم سپس ‌پیاز را تفت داده و بعد از آن کره، نمک،
رب و زرد چوبه را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.
سپس قرقاول ها را داخل مواد گذاشته یک لیوان آب اضافه کرده، زیر شعله را کم می کنیم
تا غذا آرام آرام پخته شود و وقتی سس غلیظ شد غذا برای سرو کردن آماده است.
برای پخت برنج آن هم می تو‌انیم کته یا چلو درست کنیم.
برای درست کردن کته می توانیم کمی از برنج را با زعفران و خلال پسته و زرشک در کره تفت داده و بعد از ترکیب کردن کته درست کنیم.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید