سینه قرقاول با سس جعفری (غذای بسیار مقوی)

0

سینه قرقاول با سس جعفری (غذای بسیار مقوی)

زمان آماده سازی و پخت: ۴۵ دقیقه
تعداد :۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سس جعفری:
– دو دسته بزرگ جعفری
– نصف پیمانه پیازچه که می‌توانید از پیازچه سیر نیز استفاده کنید.
– یک پیمانه ماست و یک پیمانه خامه
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– ۲ قاشق غذاخوری کره

دستور پخت سس جعفری

در ابتدا جعفری را شسته و به صورت ریز با پیازچه ها خرد می کنیم و سپس با مقداری نمک و فلفل ترکیب می کنیم.
ماست و خامه را طوری هم میزنیم که کاملاً با هم مخلوط شوند
و سپس جعفری های خرد شده را به ماست و خامه اضافه می کنیم
و ادویه های مورد نظرتان را همچون پودر سیر ،مقدار خیلی کمی زردچوبه و…. اضافه می کنیم.

بعد از آن مخلوط آماده شده را داخل ظرف درب داری قرار میدهیم
و در یخچال حدود ۲ ساعت به آن مهلت می دهیم تا همه ی مواد هم مزه شوند.

مواد لازم جهت پخت سینه قرقاول:

– ۲ عدد سینه کامل قرقاول یا مرغ
– ۲ قاشق غذاخوری کره و ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
– نمک به مقدار لازم

دستور پخت سینه قرقاول با سس جعفری

برای پخت قرقاول ابتدا روغن کانولا را در یک تابه سرخ کن بریزید
و اجازه دهید تا گرم شود سپس بعد از گرم شدن روغن و تابه، قرقاول را در روغن گرم شده قرار می دهیم
و بدون اینکه سینه ها را جابجا کنیم یا با کفگیر آنها را فشار دهیم دو دقیقه صبر میکنیم
تا پخته شود بعد از گذشت دو دقیقه، دو قاشق کره را اضافه میکنیم
و ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا کره با سینه مرغ کاملا مخلوط شود.

در پایان کار سس جعفری را از یخچال بیرون آورده و در یک قابلمه کوچک می ریزیم
و تا زمانی که از آن بخار خارج نشود به آن وقت میدهیم که روی اجاق باشد،
باید مواظب باشیم که نسوزد و فقط در حد گرم کردن باشد
و سپس نمک و کره را هم اضافه میکنیم و سس گرم شده را داخل بشقاب می ریزیم
و سینه ها را داخل آن قرار میدهیم این غذا را می توانید بانان و یا حتی با سیب زمینی له شده و یا خالی میل کنید.

پرورش قرقاول فدک

برای سفارش انواع تخم قرقاول و جوجه قرقاول تماس بگیرید.
تلفن تماس: ۰۹۱۳۵۶۳۵۶۰۰

دفتر فروش: اصفهان، خیابان امام خمینی؛ خیابان حکیم صفایی، ۲۰۰ متر بعد از چهارراه باغ بهشت، پلاک ۱۳۵

ممکن است شما دوست داشته باشید