خورشت قرقاول با آلو

0

خورشت قرقاول با آلو

گوشت قرقاول چون اسید اوریک تولید کرده و سموم بدن را دفع می کند، فعالیت کلیه ها را نیز زیاد می کند
و برای همه ی گروه های سنی مفید است.
آهن موجود در گوشت این پرنده نیز به بهتر شدن رشد کودکان کمک کرده و در بزرگسالی هم به کم خونی کمک می کند.
وجود پتاسیم در گوشت قرقاول نیز سدیم زیاد از حد در سیستم بدن را از بین می برد.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی این غذای خوشمزه و لذیذ:
گوشت قرقاول ۳۰۰ گرم
آلو از نوع سیاه ۷ عدد
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک عدد پیاز متوسط
یک قاشق چایخوری دارچین
فلفل، نمک، زعفران و زردچوبه به مقدار نیاز

خورشت قرقاول با آلو

نحوه ی پخت خورشت قرقاول با آلو سیاه:
برای درست کردن این غذای مجلسی، ابتدا پیاز را خلالی کرده، سرخ می کنیم به حدی که طلایی شود.
سپس رب گوجه فرنگی را مقداری داخل پیازها تفت می دهیم.
بعد از آن روی مواد را به مقدار لازم آب می ریزیم و گوشت های قرقاول را به مواد اضافه می کنیم.

حالا شعله ی گاز را روشن کرده تا مواد داخل قابلمه بجوشد. سپس صبر می کنیم تا گوشت قرقاول پخته شود.
بعد از آن آلوهای سیاه را چند بار شسته و مقداری تفت می دهیم و با زعفران ساییده (دم کرده ی زعفران خیلی بهتر است)
و دارچین به خورشت اضافه می کنیم.
در نهایت خورشت بوقلمون با آلو سیاه ما تقریبا بعد از ۳۰ دقیقه جا افتاده و آماده می شود.
این غذای لذیذ را می تو‌ان با پلو و حتی نان میل نمود. نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید