پرورش قرقاول به وسیله تخم نطفه دار

0

پرورش قرقاول به وسیله تخم نطفه دار

با توجه به تبلیغات سوء که امروزه نسبت به گوشت قرمز و مضرات آن می شود و توصیه هایی که هر روزه در مورد خواص گوشت سفید می شنویم پرورش پرندگان سفید گوشت، از اهمیت خاصی برخوردار شده است.
قرقاول نیز یکی از این پرندگان است که گوشت پر خاصیت و لذیذی دارد و می تواند جایگزین گوشت قرمز و حتی گوشت مرغ شود.

البته برای پرورش این پرنده زیبا و عجیب علاقه و کسب درآمد نیز انگیزه خوبی است.
در اینجا با مراحل پرورش این پرنده آشنا خواهیم شد:

جوجه کشی
برای آغاز کار حداقل ۳۰۰۰ تخم نطفه دار نیاز است.

تخم ها در دستگاه جوجه کشی قرار می گیرند و حدودا بعد از ۲۵ روز کمی بیش از ۲۰۰۰ عدد جوجه از تخم ها در می آیند که با وجود تلفات همان ۲۰۰۰ عدد باقی خواهند ماند.
بهتر است برای حصول نتیجه بهتر تخم ها یک هفته در دمای ۱۵ درجه و رطوبت ۷۵ درصد قرار گیرند و پس از آن وارد دستگاه جوجه کشی شوند.
یکی از مواردی که در این مورد اهمیت زیادی دارد ضدعفونی کردن دستگاه جوجه کشی است.

برای این کار می توان از +TH4 به صورت محلول در سیستم رطوبتی دستگاه استفاده کرد و البته ضدعفونی کردن تخم ها قبل از گذاشتن در دستگاه جوجه کشی را نباید فراموش کرد.

پرورش قرقاول به وسیله تخم نطفه دار

مراقبت در یک ماه اول
چهار هفته ابتدایی بسیار مهم است.
جوجه ها پس از خروج از تخم به سالن مخصوص انتقال داده می شوند.

مکان جوجه ها باید گرم بوده، غذا و آب به سهولت در دسترشان باشد.
دمای سالن در روز اول باید ۲۸ درجه سانتی گراد، دمای مادر مصنوعی ۳۸ درجه و رطوبت نیز ۶۵ درصد باشد.
هر هفته از دمای مادر مصنوعی کم شده تا نهایتا به ۲۸ درجه سانتی گراد برسد.

دوازده هفته آخر
حوجه های پرورشی بعد از چهار هفته به قفس های پرورش منتقل می شوند.

جوجه ها دوازده هفته در این سیستم پرورش یافته و سپس به کشتارگاه منتقل می شوند.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید