قرقاول از جوجه کشی تا کشتار

0

قرقاول از جوجه کشی تا کشتار

امروزه با توجه به شناخت مضرات گوشت قرمز افراد زیادی به سمت پرورش قرقاول روی آورده اند
و پرورش این پرنده را حائز اهمیت می دانند چه از نظر زینتی و چه از نظر گوشتی.

قرقاول از جوجه کشی تا کشتار جوجه کشی

پرورش دهندگان قرقاول به منظور پرورش قرقاول در ابتدا حداقل سه هزار تخم نطفه دار خریداری می کنند
و سپس تخم ها را در دستگاه جوجه کشی قرار می‌دهند و به مدت ۲۳ تا ۲۸ روز صبر میکنند
و بعد از این مدت حداقل دو هزار و ۳۰۰ جوجه یک روز تولید می شود
از این تعداد جوجه به دست آمده ممکن است در طول یک دوره پرورش تعدادی از آنها تلف شوند
که به طور متوسط دو هزار جوجه نر و ماده در نظر می گیریم که باقی مانده اند.

پرورش و نگهداری در ۴ هفته اول:

پس از اینکه جوجه ها از تخم بیرون آمدند ،جوجه ها به سالن نگهداری منتقل می‌شوند
و به مدت چهار هفته تحت پرورش و نگهداری قرار می گیرند در این مدت باید بسیار مدیریت کنید
و از صحت دانخوری ها و آبخوری ها اطمینان پیدا کنید و تمام شرایط سالن را برای ورود جوجه ها آماده کنید
منابع گرمازا را چک کنید چراکه منابع گرمازا از وسایل الزامی و اساسی برای جوجه ها به شمار می روند
و در نظر داشته باشید که اگر جوجه ها در یک مرکز و در زیر مادر مصنوعی جمع باشند،
درجه حرارت باید کاهش یابد و اگر چنانچه جوجه ها در اطراف باشند درجه حرارت را باید افزایش دهید.
بنابراین گفته می شود که در روز اول دمای سالن برای جوجه ها باید ۲۸ درجه سانتیگراد باشد
و دمای زیر مادر مصنوعی ۳۸ درجه سانتیگراد باید تنظیم شود.

کشتار و بسته بندی قرقاول

قرقاول ها زمانی که به وزن ۲۰۰ گرم می‌رسند آماده کشتار می شوند که معمولاً بعد از ۱۶ هفته این اتفاق می افتد
پس از اینکه قرقاولها برای کشتار فرستاده شدند گوشت آن ها را به دقت شستشو و تمیز می کنند
و سپس بسته بندی و بعد از آن به سالن انجماد فرستاده می شوند.

بهداشت و بیماری ها:

پرورش دهندگان باید چگونگی محیط پرورش قرقاول را مدیریت کنند
که از شیوع هر بیماری جلوگیری شود
و می توان یکی از راه های پیشگیری از بیماری را رعایت پاکیزگی و بهداشت دانست
از مهمترین راه هایی که می‌توان به آن اشاره کرد که با رعایت آنها می توان از بروز بیماری ها در میان قرقاولها جلوگیری کرد،
استفاده از خوراک بهداشتی و آب تمیز ، استفاده از آبخوری و دانخوری بهداشتی و تمیز وهمچنین مکان پرورش قرقاول
باید به طور مرتب تمیز و ضد عفونی شود، در هنگام خرید جوجه و نیمچه ها تخم گذار به سالم بودن و مبتلا نبودن آنها به بیماری توجه کنیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید