مرور رده
طرز پخت قرقاول
خورشت آلو اسفناج با گوشت قرقاول
در ابتدا گوشت های قرقاول و اسفناج را به حالت بخار می پزیم.وقتی آب اسفناج ها کاملا تبخیر شد مقداری روغن به مواد اضافه می کنیم.درادامه..
خورشت قرمه سبزی با گوشت قرقاول
نخست باید لوبیاهای خیس خورده از شب قبل را داخل قابلمه با شعله ی متوسط بپزیم.درادامه..
خورشت لوبیا سفید با گوشت قرقاول
نخست لوبیا سفید را از روز قبل خیس می کنیم (تا نفخ آن گرفته شده، زودتر و بهتر پخته شود.آب آن را نیز در زمان خیس خوردن چند بار عوض می کنیم. )دز ادامه..
خورشت بامیه با گوشت قرقاول
ابتدا برای سریعتر آماده شدن این خورشت، گوشت های قرقاول را به تکه های کوچک در می آوریم تا زودتر پخته شوند.درادامه..
خورشت کرفس با گوشت قرقاول
ابتدا ساقه ی کرفس ها را شسته، به یک اندازه (ترجیحا ریز) خرد می کنیم.درادامه..
خورشت کنگر با گوشت قرقاول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم و در قابلمه چند دقیقه بدون روغن تفت می دهیم تا سبک شود.درادامه..
خورشت خرفه (پرپین) با گوشت قرقاول
در این مرحله آب جوش را روی مواد می ریزیم و در قابلمه را می بندیم تا گوشت ها و لپه کمی پخته شوند.درادامه..
خورشت فسنجون با گوشت قرقاول
ابتدا گوشت قرقاول را کمی سرخ می کنیم و با مقداری آب و زرد چوبه می پزیم.سپس پیاز را رنده کرده.درادامه..
کباب قرقاول
طرز تهیه ی کباب قرقاول به این صورت است که اول پرهای بزرگ پرنده را می گیریم؛پرهای کوچک آن را نیز سوزانده، گوشت را شسته و خشک می کنیم در ادامه ..