مرور رده

طرز پخت قرقاول

مارسالای قرقاول

پخت مارسالای قرقاول این گونه است که ابتدا گوشت سینه ی قرقاول را نمک می زنیم و حدود یک ربع کنار می گذاریم. سپس کره را با حرارت پایین آب کرده و روغن زیتون را نیز با حرارت پایین داغ می کنیم.در ادامه..

خوراک قرقاول شکم پر

قرقاول ها را در یک ظرف در دار داخل یخچال می گذاریم تا مزه دار شود.بعد از آن ماهی تابه را روی حرارت قرار داده و کره را داخل آن ریخته، تفت می دهیم، تا بوی خامی گردوها گرفته شود.در ادامه..

سوسیس قرقاول

در ابتدا گوشه های اضافی و سیاه نان را جدا کرده و با چند قاشق شیر که گفتیم نان ها را خیس می کنیم؛ سپس گوشت سینه ی قرقاول ها را خرد کرده و در ادامه..

پاستای قرقاول

یک دو‌م پیمانه بادام زمینی سرخ شده و همچنین یک دوم پیمانه نیز جعفری تازه ی خرد شده و در آخر نیز کمی نعنا و رازیانه نحوه ی پخت پاستای قرقاول

کتلت قرقاول

گوشت قرقاول را همراه با نصف پیاز، نمک، زردچوبه و آب می پزیم. سیب زمینی ها را نیز جدا پخته و سپس پوست آن را گرفته و همراه با گوشت قرقاول که از استخوان جدا کرده بودیم با هویج ها چرخ می کنیم.در ادامه..

انواع غذا با گوشت قرقاول

انواع غذا با گوشت قرقاول طعم بی نظیر گوشت قرقاول و نیز لطافت این گوشت، هر نوع غذایی را بسیار لذیذ خواهد کرد. چندین مدل غذا با این گوشت لذیذ میتوان طبخ کرد از جمله: سوپ نودل قرقاول، اسکابلش، مارسالای قرقاول و.. در ادامه با تهیه دو…