پاستای قرقاول

0

پاستای قرقاول

این غذا مناسب برای ۴ تا ۶ نفر است.
مدت زمان پخت این غذا ۹۰ دقیقه طول می کشد و زمان آماده سازی آن نیز ۲۰ دقیقه است.

مواد لازم برای تهیه ی یک پاستای قرقاول لذیذ و دلچسب:
۱ عدد قرقاول خرد شده ( در صورت نیاز بیشتر)
نمک به مقدار نیاز
۱ پیمانه پیاز خرد شده
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون‌
۱ عدد ساقه کرفس خرد شده و همچنین ۱ عدد هویج پوست کنده و خرد شده
۴ حبه سیر له شده
۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
١ قاشق غذاخوری آویشن تازه
همچنین ۱ قاشق غذا خوری رزماری تازه
۴ تا ۶ برگ مریم گلی
١ قاشق غذاخوری پونه ی خشک
چوب دارچین یک عدد
یک سوم پیمانه سرکه ی سیب
یک دوم قاشق غذاخوری خردل
تقریبا ۳ تا ۵ پیمانه آب
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک
۸ تا ۱۰ عدد خرمای بدون ‌هسته و خرد شده
یک سوم ‌پیمانه کشمش زرد و طلایی

پاستای قرقاول

یک دو‌م پیمانه بادام زمینی سرخ شده و همچنین یک دوم پیمانه نیز جعفری تازه ی خرد شده و در آخر نیز کمی نعنا و رازیانه
نحوه ی پخت پاستای قرقاول
در یک توستر یا قابلمه ی دردار، با حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کرده و تکه های خرد شده ی قرقاول را تا حدودی که قهوه ای شود
در آن سرخ کرده و کنار می گذاریم.
سپس پیاز، هویج و کرفس را حدود ۶ تا ۸ دقیقه اضافه کرده، می پزیم.
تا کمی قهوه ای شوند.
در زمان پخت رب گوجه فرنگی، سبزیجات را با سرکه کاملا مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
بعد از آن قطعات گوشت قرقاول را که کنار گذاشته بودیم به قابلمه بر می گردانیم.

سپس پونه، آویشن، رزماری، مریم گلی، سرکه، خردل، چوب دارچین و آب مورد نیاز برای گرفتن روی مواد حدود ٢/٥ سانتی متر باید به قابلمه  اضافه کرده، صبر کنیم تا آب جوش بیاید و با حرارت کم پخته شو‌د.
به طوری که گوشت از استخوان جدا شود، که حدودا ۴۵ دقیقه زمان می برد.
بعد از پخته شدن کامل گوشت ها، آن ها را از استخوان جدا کرده و در یک ظرف جدا می گذاریم.
سپس چوب دارچین را در آورده و اگر آب قابلمه کمتر از ٥ /٧ سانتی متر بود به آن آب اضافه می کنیم
تا جوش بیاید و اسپاگتی ها را نصف کرده و با بادام زمینی در سس می جوشانیم،
تا آب اضافه بخار شده و کشمش و خرمای سرخ شده و گوشت ها را روی اسپاگتی می ریزیم دم کرده نوش جان می کنیم.

برای تهیه گوشت قرقاول با این شماره تماس بگیرید. ۰۹۱۳۵۹۳۴۵۷۷

ممکن است شما دوست داشته باشید