کتلت قرقاول

0

کتلت قرقاول

این غذا برای ۲ تا ۳ نفر در نظر گرفته شده است.
قرقاول پرنده ای است وحشی و مقدار پروتئین گوشت این پرنده نسبت به دیگر پرندگان ‌۵ تا ۱۵ درصد بیشتر است؛
بنابراین منبع خوبی برای تامین پروتئین بدن است.
در حالی که کالری پائینی نسبت به گوشت مرغ دارد و کالری گوشت مرغ تقریبا دو برابر گوشت قرقاول است.
همچنین گوشت قرقاول منبع فسفر، نیاسین، روی، آهن، مس، سلنیوم و سرشار از ویتامین های ب١، ب٦و ب١٢ است.

مواد لازم برای پختن یک کتلت قرقاول خوشمزه:
گوشت قرقاول و سیب زمینی از هر کدام ۱۵۰ گرم
هویج ۸۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
روغن، نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار نیاز
کمی زعفران و یک عدد تخم مرغ
و در آخر آرد ۱/۵ قاشق غذا خوری

کتلت قرقاول

طرز تهیه:

گوشت قرقاول را همراه با نصف پیاز، نمک، زردچوبه و آب می پزیم. سیب زمینی ها را نیز جدا پخته و سپس پوست آن را گرفته و همراه با گوشت قرقاول که از استخوان جدا کرده بودیم با هویج ها چرخ می کنیم.
در این مرحله به مواد چرخ شده تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز رنده شده (آب پیاز را می گیریم)،
آرد و کمی زعفران اضافه می کنیم. خوب هم زده تا کاملا مخلوط شود.

حالا تابه را روی حرارت گذاشته، داخل آن روغن می ریزیم و منتظر می شویم تا روغن داغ شود؛
سپس کتلت ها را درون آن سرخ می کنیم.
حالا کتلت قرقاول ما آماده است. در صورت تمایل می توان آن را با نان و برنج همراه با سبزی های معطر میل نمود.

ممکن است شما دوست داشته باشید