آبگوشت قرقاول همراه با سوپ نودل قرقاول

0

آبگوشت قرقاول همراه با سوپ نودل قرقاول

مدت زمان پخت و آماده شدن این غذا ۴ ساعت و نیم و برای ۶ تا ۸  نفر در نظر گرفته شده است.

مواد لازم برای تهیه ی آبگوشت و سوپ نودل قرقاول:
سینه ی قرقاول سه عدد
دو عدد ساقه ی کرفس خرد شده
مقداری روغن
یک عدد پیاز متوسط خرد نشده
سه عدد برگ سرخ
دو عدد هویج حلقه ای خرد شده
یک حبه سیر له شده.
همچنین یک عدد جوانه ی رزماری

مواد لازم برای تهیه ی سوپ قرقاول عبارتند از:
پیاز خرد شده یک عدد
کره دو قاشق غذا خوری
ساقه ی کرفس خرد شده دو عدد
هویج پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد شده دو عدد
سرکه ی سیب یک پیمانه
برگ سرخ یک عدد
نودل یا ماکارونی شکل دار یا دیگر پاستاهای سوپی نیم کیلو
و در نهایت  مقداری جعفری خرد شده

آبگوشت قرقاول همراه با سوپ نودل قرقاول

نحوه ی تهیه ی آبگوشت قرقاول همراه با سوپ نودل قرقاول:
نخست قرقاول ها را در کمی روغن برشته کرده، سپس در قابلمه قرار می دهیم و با مقداری آب می پزیم.
بعد از حدود یک یا دو ساعت وقتی گوشت ها کاملا پخته شد آن ها را از استخوان جدا کرده و استخوان ها را دوباره به قابلمه بر می گردانیم
و گوشت ها را کنار می گذاریم.
سپس بقیه ی مواد مثل ساقه ی کرفس خرد شده، برگ سرخ و همین طور جوانه ی رزماری و هویج را به آبگوشت ها اضافه کرده و حدود یک ساعت و نیم صبر می کنیم تا پخته شوند.

حالا برای آماده کردن سوپ مواد آبگوشتی داخل قابلمه را صاف کرده تا آبگوشت زیباتر و ‌تمیز تر شود.
سپس کره را در ظرفی گرم کرده، کرفس، پیاز و هویج را داخل آن تفت می دهیم تا نرم شود.
بعد از آن سرکه ی سیب را اضافه کرده، وقتی که جوشید برگ ‌سرخ و مقداری از آبگوشت های آماده شده را به آن اضافه می کنیم.

حال برای این که آبگوشت ما صاف و رقیق بماند نودل های سوپی را جداگانه با آب و نمک جوشانده و سپس به آبگوشت اضافه می کنیم.
چون اگر مستقیم نودل ها را داخل آبگوشت بریزیم آبگوشت کلوخه ای می شود.
همزمان با پخته شدن نودل ها گوشت های جدا شده ی قرقاول را که کنار گذاشته بودیم به سوپ اضافه می کنیم
و زمانی که نودل ها آماده شدند مقداری جعفری به سوپ اضافه کرده، صبر می کنیم تا غذا جا بیفتد و سپس میل می کنیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید