قرقاول دودی (غذایی بسیار لذیذ )
قرقاول دودی (غذای بسیار لذیذ )
زمان آماده سازی و پخت :۱۷ ساعت
مواد لازم برای پخت قرقاول دودی:
– دو عدد قرقاول کامل
-یک چهارم پیمانه نمک
– یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
– چهار پیمانه آب
– دو پیمانه شیره افرا
طرز تهیه قرقاول دودی
ابتدا هر دو قرقاول را در یک ظرف بزرگ و درب دار قرار می دهیم و سپس شکر و نمک را در آب مخلوط میکنیم
و قرقاول ها را با مخلوط آب و شکر و نمک میپوشانیم
و درب آن را میبندیم و مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگه میداریم.
سپس قرقاول ها را بعد از ۱۲ ساعت از یخچال در آورده و برای دودی کردن آن باید قرقاول ها کاملا خشک باشند.
به همین منظور می توانیم آنها را داخل ظرفی بدون درب از یک شب تا صبح در یخچال نگه دارید
تا کاملا خشک شوند و برای دودی کردن مناسب شوند.
این مرحله خشک کردن قرقاول ها خیلی مهم است چرا که اگر قرقاولها کامل خشک نشوند دود به خوبی به آنها نمی چسبد.
سپس قرقاولهای خشک شده را روی چوب مورد نظرتان به مدت ۳ تا ۵ ساعت دودی می کنیم
ونیم ساعت قرقاول ها را با شیره افرا مخلوط و آغشته میکنیم.
قرقاول دودی ما آماده است فقط قبل از میل کردن، قرقاول ها را در جای خنک قرار دهید
و یک بار دیگر با شیر افرا چرب کنید ونوش جان کنید.
شاید دوست داشته باشید
پخت سینه قرقاول با سس جعفری (غذای بسیار مقوی)
برای سفارش انواع تخم قرقاول و جوجه قرقاول تماس بگیرید.
تلفن تماس: ۰۹۱۳۵۶۳۵۶۰۰
دفتر فروش: اصفهان، خیابان امام خمینی؛ خیابان حکیم صفایی، ۲۰۰ متر بعد از چهارراه باغ بهشت، پلاک ۱۳۵