قرقاول برشته با قارچ (غذای لاکچری)

0

قرقاول برشته با قارچ (غذای لاکچری)

زمان آماده سازی و پخت: ۱۰۵ دقیقه
تعداد: ۴ تا ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه قرقاول برشته با قارچ :
– ۸ تا ۱۲ ران قرقاول
– ۵۰۰ تا ۹۰۰ گرم قارچ تازه
– یک قپه کامل سیر، پوست حبه ها کنده بشه اما درسته باشد.
– ۱ عدد پیاز بزرگ
– ۴ قاشق غذاخوری کره
– نمک و فلفل سیاه و آبلیمو به مقدار لازم بنا به سلیقه
– نصف پیمانه سرکه سیب
– جعفری له شده ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قرقاول برشته با قارچ

یک قابلمه بزرگ را برمیداریم و میزان کره گفته شده را گرم می‌کنیم

سپس ران ها را تا حدی که رنگ آن تغییر کند و قهوه ای شود سرخ میکنیم.

بعد از سرخ کردن ران ها آنها را از قابلمه جدا می کنیم .
پیاز و قارچ را خرد می کنیم

و با حرارت زیاد تا جایی که پیازها سرخ شوند ،حرارت می دهیم.

در این مرحله اگر دیدیم قارچ ها به کره نیاز داشتند مقداری کره به آنها اضافه میکنیم.

سپس سیر ها را درسته و به همراه قرقاول به مواد اضافه می کنیم و درب قابلمه را به مدت یک ساعت می گذاریم

تا گوشت بپزد.

بعد از مدت یک ساعت بنا به سلیقه خود می توانید از جعفری خرد شده به همراه فلفل سیاه و آبلیمو نیز استفاده کنید.

شاید دوست داشته باشید
پخت سینه قرقاول با سس جعفری (غذای بسیار مقوی)
طرز تهیه قرقاول دودی

پرورش قرقاول فدک

برای سفارش انواع تخم قرقاول و جوجه قرقاول تماس بگیرید.
تلفن تماس: ۰۹۱۳۵۶۳۵۶۰۰

دفتر فروش: اصفهان، خیابان امام خمینی؛ خیابان حکیم صفایی، ۲۰۰ متر بعد از چهارراه باغ بهشت، پلاک ۱۳۵

ممکن است شما دوست داشته باشید