مارسالا بوقلمون یا قرقاول

0

مارسالا بوقلمون یا قرقاول
زمان آماده سازی و پخت: ۲۵ دقیقه
تعداد :۲ نفر

مواد لازم برای پخت مارسالای بوقلمون یا قرقاول:
– ۷۰۰ تا ۹۰۰ گرم سینه بوقلمون یا قرقاول پوست‌کنده
– یک پیمانه آرد
– دو حبه سیر
– ۹۰۰ گرم قارچ تازه خرد شده
– ۲ قاشق غذاخوری کره و دو قاشق روغن زیتون
– نمک به مقدار لازم
-یک قاشق غذاخوری رزماری تازه
-نصف پیمانه قطعات گوشت بوقلمون یا قرقاول
– جعفری برای تزیین

طرز تهیه مارسالا بوقلمون یا قرقاول

بوقلمون یا قرقاول را به خوبی می کوبیم و به آنها نمک می زنیم و تا حدود ۱۵ دقیقه در دمای اتاق به آن وقت می دهیم.
در مرحله بعد تابه بزرگی را بر می داریم و کره را گرم می کنیم
و روغن زیتون را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم
سپس سیر له شده را اضافه میکنیم و تا لحظه ای که سیر دارد
قهوه ای میشود قرقاول ها را به آرد آغشته میکنیم.

بعد از اینکه سیرها قهوه‌ای شدند آنها را از تابه جدا می کنیم
و قطعات بوقلمون یا قرقاول را که به آرد آغشته کردیم
را به تابه اضافه می کنیم و به آرامی آنها را سرخ می‌کنیم بعد از ۳ دقیقه طرف دیگر آن را نیز سرخ می کنید
و وقتی که گوشت ها کاملا پخته شد
آنها را از تابه بیرون آورده و قارچ های خرد شده را به تابه اضافه میکنیم
و تا وقتی که قارچ ها قهوه ای میشوند آنها را سرخ میکنیم.

مارسالا، رزماری و قطعات گوشت را اضافه می کنیم
و در آخر آنها را در بشقابی قرار می دهیم و با جعفری و سیر سرخ شده تزیین میکنیم ومیل می کنیم.

شاید دوست داشته باشید
پخت سینه قرقاول با سس جعفری (غذای بسیار مقوی)
طرز تهیه قرقاول برشته با قارچ
طرز تهیه قرقاول دودی

پرورش قرقاول فدک

برای سفارش انواع محصولات شامل تخم، گوشت و جوجه قرقاول تماس بگیرید.

تلفن تماس: ۰۹۱۳۵۶۳۵۶۰۰

دفتر فروش: اصفهان، خیابان امام خمینی؛ خیابان حکیم صفایی، ۲۰۰ متر بعد از چهارراه باغ بهشت، پلاک ۱۳۵

ممکن است شما دوست داشته باشید