قرقاول پلو
قرقاول پلو
پخت این غذا برای شش تا هشت نفر کافی می باشد.
مواد لازم برای تهیه ی قرقاول پلوی خوشمزه:
صد گرم برنج
قرقاول چهار عدد
سه پیمانه پوست نارنج
یک قاشق مرباخوری زعفران
دویست گرم روغن
روش پخت:
نخست برنج را خیس کرده، گوشت قرقاول را که از قبل آماده کرده ایم
با یک یا دو پیاز خرد شده و دو یا سه لیوان آب می گذاریم تا پخته شود.
وقتی که آب گوشت کم شد (حدود یک لیوان) گوشت ها را تک تکه کرده، استخوان ها را جدا می کنیم.
در این فاصله تلخی پوست لیمو را می گیریم (با یک لیوان شکر و یک لیوان آب می جوشانیم تا خلال ها شیرین شود.)
سپس آنها را از شربت خارج می کنیم.
قرقاول پلو
حالا زعفران ها را دم کرده (می توانیم در کمی آب جوش نیز حل کنیم.)
بعد از آن زیره را تمیز می کنیم.
سپس برنج را که آبکش کرده، خلال پوست لیموی شیرین شده و زیره را روی برنج می ریزیم.
پس از آن نصف زعفران را با سه تا چهار قاشق روغن و آب گوشت قرقاول مخلوط کرده، زمانی که برنج دم کشید
روی برنج می ریزیم و دوباره برنج را داخل فر یا روی آتش دم می کنیم.
(البته در فر روی سیصد و پنجاه درجه، به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم غذا را می پزیم.)
زمانی که می خواهیم غذا را بکشیم، دو کفگیر از برنج را با بقیه ی زعفران مخلوط و همراه با مقداری از گوشت قرقاول کنار می گذاریم.
حالا بقیه ی برنجها را در دیس می کشیم و روی آن را با برنج زعفرانی و گوشت هایی که کنار گذاشته بودیم می پوشانیم.
در آخر نیز روغن داغ شده را بر روی غذا می دهیم.
بر طبق سلیقه می توان همراه با این غذا از سبزیجات معطر نظیر ریحان، نعنا و پونه نیز استفاده نمود.
نوش جان