پیتزای قرقاول با نون باگت (بدون خمیر)

0

پیتزای قرقاول با نون باگت (بدون خمیر)

درست کردن این پیتزای خوشمزه حدود یک ساعت و نیم طول می کشد و مواد آن نیز برای دو نفر در نظر گرفته شده است.

مواد مورد نیاز برای پیتزا با نون باگت:
گوشت قرقاول. ۲۰۰ گرم
قارچ بلانچ شده نیم پیمانه
ذرت یک پیمانه و به اندازه ی دلخواه فلفل دلمه ای
سس کچاپ (می توانیم ازسس سمبوسه نیز استفاده کنیم.)
به مقدار نیاز نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر آویشن نون باگت دو عدد، پیاز خلالی نیز یک عدد
سرکه ی بالزامیک یک قاشق، سیر دو حبه
روغن زیتون دو قاشق.

نحوه ی تهیه ی پیتزای خوشمزه با نون باگت:
ابتدا گوشت های قرقاول را با سیر، خلال های پیاز، فلفل سیاه، زردچوبه، سرکه بالزامیک و مقداری آویشن مخلوط می کنیم؛
به طوری که گوشتهای قرقاول طعم مواد را به خود بگیرند.
سپس گوشت های قرقاول را در روغن زیتون کمی سرخ می کنیم، به طوری که گوشت ها خشک نشده و کمی آبدار باشند.
اکنون سیر و پیاز را داخل همان تابه مقداری سرخ کرده،
بعد از آن قارچ بلانچ، ذرت و فلفل دلمه ای را با فلفل و آویشن سرخ می کنیم.

پیتزای قرقاول با نون باگت (بدون خمیر)

سپس باگت را باز می کنیم، خمیرش را در آورده، پهن می کنیم و سس را رویش ریخته، کمی ٱویشن نیز روی سس می ریزیم
و بعد از آن پنیر را تکه تکه می کنیم و بعد از این که ذرت و قارچ را روی آویشن ریختیم،
حال پنیر را روی مواد پهن شده می ریزیم
سپس قرقاول های خرد شده را روی مواد ریخته و بقیه ی  پنیر ورقه ورقه شده را روی مواد پهن می کنیم
و فلفل دلمه ای را روی پنیر ورقه ای می ریزیم.
اکنون سینی را با روغن چرب کرده و پیتزا را روی آن درون فر می گذاریم تا حدود یک ساعت بپزد.
و پیتزای خوشمزه ی ما با نون باگت آماده شود.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید