استامبولی کاجون با جگر یا سنگدان قرقاول

0

استامبولی کاجون با جگر یا سنگدان قرقاول

این هدیه زیبای خداوند یعنی قرقاول به صورت وحشی در طبیعت زندگی می کند.
و از زمان های دور توسط انسان شکار می شده است.
به طور کلی یک گونه و چهار زیر گونه ی این پرنده در ایران زیست می کند که این زیرگونه ها عبارتند از قرقاول سرخس،
گلستان، ارسباران و تالش که از خالص ترین و بهترین قرقاول های دنیا محسوب می شوند.
یکی دیگر از غذاهایی که با گوشت این پرنده ی زیبا آماده می شود را در زیر آموزش داده ایم.

این غذا برای ۴ تا ۶ نفر در نظر گرفته شده است.
مدت زمان پخت آن ۲۰ دقیقه و زمان  آماده سازی آن یک ربع می باشد.

مواد مورد نیاز برای طبخ استامبولی کاجون:
نصف تا یک پیمانه جگر قرقاول یا سنگدان
یک پیمانه و نیم برنج دانه بلند‌
ر‌وغن سه قاشق غذا خوری
گوشت ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم
نیم پیمانه پیاز
یک و نیم پیمانه آبگوشت
نمک به میزان لازم
دو عدد ساقه ی کرفس خرد شده
نیم پیمانه فلفل سبز خرد شده
سیر له شده دو عدد
سس کاجون یا هر سس دلخواه دیگر یک تا دو قاشق غذا خوری
نعنا خشک یک قاشق چایخوری
پیاز سبز خرد شده چهار عدد

استامبولی کاجون با جگر یا سنگدان قرقاول

نحوه ی پخت استامبولی کاجون:
ابتدا برنج را می پزیم سپس برنج پخته شده را داخل تابه ریخته، صبر می کنیم تا خنک شود.
جگر قرقاول یا سنگدان را خوب چرخ کرده، سپس روغن را با شعله ی ملایم داغ کرده و جگر یا سنگدان های چرخ شده را در آن تفت می دهیم. اگر سس غذا با نمک نبود کمی نمک به جگرهای چرخ شده می زنیم.
حالا یک چهارم آبگوشت را به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم
و چند دقیقه ای می پزیم ( ۳ الی ۴ دقیقه) تا زمانی که سبزیجات کمی نرم و پخته شوند.
سپس سس دلخواه یا سس کاجون را همراه نعنا روی مواد می ریزیم
و بقیه ی آبگوشت و برنج را اضافه کرده، مخلوط می کنیم
و زمانی که مواد غلیظ شد، پیازهای سبز را در آن مخلوط کرده و به صورت داغ میل می کنیم.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید