خورشت کدو سبز‌ با گوشت قرقاول

0

خورشت کدو سبز‌ با گوشت قرقاول

یکی از خورشتهای لذیذ و متنوع رژیمی، خورشت کدو سبز با گوشت قرقاول است.
کدو سرشار از پتاسیم، آهن و بتاکاروتن می باشد که برای بدن بسیار مفید است.
از ویژگی های کدو می توان به کنترل فشارخون، کاهش چربی و کلسترل، بهبود سیستم قلب و دستگاه گوارش اشاره کرد.
کدو را می توان با گوشت قرمز یا سفید و حتی بدون ‌گوشت (گیاهی) طبخ  کرد.

مواد مورد نیاز برای طبخ خورشت کدو سبز با گوشت قرقاول:

کدو سبز و گوجه فرنگی از هر کدام چهار عدد
نیم کیلو گوشت قرقاول
دو عدد پیاز متوسط و دو حبه سیر
دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
روغن مایع به مقدار لازم
دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
در نهایت نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ی خورشت کدو سبز با گوشت قرقاول:

ابتدا پیاز و سیر را شسته و پوست می گیریم.
سپس سیر را رنده کرده و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم.
حالا مقداری روغن مایع داخل قابلمه ریخته و قابلمه را روی شعله ی ملایم گاز قرار می دهیم.
بعد از این که روغن داغ شد پیاز را کمی سرخ کرده و سیر را به همراه پیاز  کمی تفت می دهیم.

حالا به مواد (پیاز و سیر) زردچوبه و کمی فلفل سیاه اضافه کرده، سپس با هم مخلوط می کنیم.
در مرحله ی بعدی گوشت را شسته، به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم.
سپس گوشت های خرد شده را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه و خوب مخلوط می کنیم، تا طعم مواد با هم یکی شوند.
حالا گوشت را تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و سرخ شود.
(بدون نمک چون باعث دیر پز شدن گوشت می شود.)

خورشت کدو سبز‌ با گوشت قرقاول

در مرحله بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی را نیز به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم
و تفت می دهیم تا رب خوشرنگ‌ شده، بوی خامی ندهد.
حال حدود سه پیمانه آب جوش به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت ها پخته شوند.
در این مرحله کدوها را شسته، پوست می گیریم و سپس از وسط نصف کرده، داخل تابه ای دیگر با روغن کمی سرخ می کنیم.
بعد از سرخ شدن، کدوها را داخل قابلمه ی مواد ریخته و به مدت یک ربع الی بیست دقیقه با شعله ی ملایم،
مواد داخل قابلمه را کاملا می پزیم.

حال خورشت کدو سبز با گوشت قرقاول ما آماده است آن را با برنج چلویی، کته و یا نان میل می کنیم.
نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید