همبرگر با گوشت قرقاول

0

همبرگر با گوشت قرقاول

کلا همبرگر با هر نوع گوشت (قرمز یا سفید) و موادی که طبخ شود، خوشمزه است.
مواد اولیه ی آن نیز تقریبا در تمامی دنیا یکی است. بیشتر هم با گوشت چرخ کرده ی قرمز تهیه می شود
ولی برای کسانی که گوشت قرمز دوست ندارند می توان از گوشت سفید نیز استفاده کرد.

مواد لازم برای همبرگر گوشت قرقاول:

گوشت قرقاول سه عدد
دو قاشق غذا خوری روغن
یک عدد پیاز
یک بسته پنیر ورقه ای
رزماری به مقدار لازم
یک فنجان آرد سوخاری
نمک، زرد چوبه، فلفل، پودر پاپریکا، رزماری و پودر آویشن به مقدار نیاز
چهار عدد نان همبرگر
یک عدد تخم مرغ
سس، گوجه، خیارشور و کاهو به مقدار لازم

دستور تهیه ی یک همبرگر خوشمزه با گوشت قرقاول:

ابتدا گوشت سفید (قرقاول) را خوب می شوییم و به تکه های نگینی متوسط خرد می کنیم.
سپس پیاز را شسته، پوست آن را گرفته و به صورت متوسط خرد می کنیم.
سپس تخم مرغ را نیز همراه ادویه ها به پیاز  و گوشتمان اضافه کرده، مخلوط می کنیم.

در این لحظه پودر سوخاری را نیز به کل موادمان اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط می کنیم.
کل مواد را که با هم ورز دادیم به صورت گلوله در آورده و یک ساعت در فریزر استراحت می دهیم.
اکنون گلوله های همبرگر را از فریزر خارج کرده و پس از مدتی در روغن سرخ‌ می کنیم
و بر روی دستمال یا کاغذی تمیز گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.

و همراه با گوجه، خیارشور، کاهو، پیازهای خلالی یا حلقه ای و پنیر ورقه ای داخل نان برگر گذاشته
و همراه با هر سس و نوشیدنی که دوست داشتیم میل می کنیم.
نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید