قرقاول برشته با قارچ

0

قرقاول برشته با قارچ

گوشت قرقاول پروتئینی بالا و کالری و چربی کمی دارد که برای بدنسازان و کسانی که رژیم غذایی دارند توصیه می شود.
در گوشت این پرنده مواد معدنی نظیر آهن و ویتامین های b و c، روی، پتاسیم و . .. وجود دارد
که باعث شده گوشت این پرنده خواص بیشتری نسبت به سایر پرندگان دیگر داشته باشد.
غذایی که در ادامه آموزش داده خواهد شد یکی از خوشمزه ترین غذاها با اینوشت لذیذ است.

زمان آماده کردن این غذا یعنی قرقاول برشته با قارچ یک ربع و زمان پخت آن نیز ۹۰ دقیقه می باشد.
این غذا برای ۴ تا ۶ نفر در نظر گرفته شده است.

مواد مورد نیاز برای غذای خوشمزه ی قرقاول برشته با قارچ:
ران قرقاول ۸ تا ۱۲ عدد
یک عدد پیاز بزرگ برش داده شده (پیازها نازک از ریشه به بالا برش داده شود.) یک قپه سیر درسته بدون پوست
قارچ تازه ۴۵۰ تا ۹۰۰ گرم
سرکه ی سیب نصف پیمانه
آب لیمو یا سرکه ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
جعفری له شده به مقدار نیاز

قرقاول برشته با قارچ

طرز تهیه ی قرقاول برشته با قارچ:
ابتدا داخل قابلمه یا توستر کره را گرم می کنیم و ران های قرقاول ها را تا زمان قهوه ای شدن سرخ می کنیم.
(توستر روی ۱۶۰ درجه)
حال قرقاول ها را کنار گذاشته و قارچ ها و پیازهای خرد شده را اضافه می کنیم شعله را زیاد کرده و هم می زنیم
اگر قارچ ها روغن خواست دوباره یک قاشق کره دیگر اضافه می کنیم.(چون‌قارچ ها روغن زیادی جذب خود می کنند.)
اکنون پیازها را تا زمان قهوه ای شدن سرخ می کنیم
و همه ی مواد را بعد از پخته شدن نمک می زنیم.

شعله ی گاز را زیاد کرده، و قرقاول ها و سیر را اضافه می کنیم.
در قابلمه را می گذاریم و در توستر  به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم.
باید گوشت ما کمی نرم شود.
بنابراین در قابلمه را بر می داریم و حرارت را بالا برده (۲۰۰ درجه ی سانتیگراد) و به مدت ۵ دقیقه الی نیم ساعت دیگر می پزیم.
و در آخر بر حسب سلیقه از فلفل سیاه، جعفری و آب لیمو نیز می توانیم استفاده کنیم.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید