خورشت بامیه با گوشت قرقاول

0

خورشت بامیه با گوشت قرقاول

این خورشت یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است که اصالتش به جنوب کشور بر می گردد؛
ولی چون طعمش بی نظیر است تقریبا در سراسر ایران سرو می شود.
خورشت بامیه خواص زیادی برای بدن ما دارد، از جمله باعث پاکسازی کبد، سلامت و شادابی پوست و مو،
پیشگیری از پوکی استخوان و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

مواد لازم برای تهیه ی این خورشت خوشمزه و بی نظیر:
قرقاول دو عدد
بامیه ده تا پانزده عدد
گوجه ی ریز کوچک (گیلاسی) ۶ تا ۸ عدد
غوره یک سوم پیمانه
دو قاشق غذاخوری پیاز داغ
دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
کره سی گرم و نمک، فلفل و زردچوب هم به مقدار نیاز

مراحل پخت خورشت بامیه ی خوشمزه با گوشت قرقاول:

ابتدا برای سریعتر آماده شدن این خورشت، گوشت های قرقاول را به تکه های کوچک در می آوریم تا زودتر پخته شوند.
سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته پیازها را کمی سرخ می کنیم.
رب، نمک و زردچوبه را نیز به مواد اضافه کرده، تفت می دهیم تا رب سرخ شود و خام نباشد.
حالا در این مرحله تکه های قرقاول را اضافه کرده، مقداری تفت می دهیم.
بلافاصله  تقریبا یک لیوان آب به گوشت های قرقاولمان اضافا می کنیم و در قابلمه را گذاشته تا تکه های گوشت همراه با مواد پخته شوند.
در این بین بامیه ها را با کره مقداری تفت می دهیم.
(که باعث لذیذتر شدن مزه ی خورشت می شود‌.)

حالا غوره، گوجه گیلاسی و بامیه ها را به خورشت اضافه می کنیم.
در پایان مدتی صبر می کنیم تا کل مواد با هم ‌پخته شده و طعم همدیگر را به خود بگیرند.
حالا خورشت بامیه ی ما با گوشت قرقاول آماده است.
این خورشت را با نان، چلو برنج و یا کته نوش جان می کنیم.
نکته: اگر آب خورشت ما کم، و گوشت ها هم ریز خرد شده باشند خورشت خیلی سریعتر آماده ی سرو شدن است
(کمتر از یک ساعت)
خورشت نیز به دلیل کم آبی خوشمزه تر می شود.
جالب است بدانید در روش عربی پخت بامیه از ادویه های تند نظیر انواع فلفل ها استفاده می شود
ولی دستور پخت بامیه ی جنوبی به گونه ای است که برای تمام سلیقه ها مناسب است.
نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید