پایان پرورش قرقاول گوشتی و کشتار

0

پایان پرورش قرقاول گوشتی و کشتار

#پایان دوره پرورش قرقاول های گوشتی و کشتار:

دوره پرورش قرقاول های گوشتی( نژاد گردن حلقه ای یا معمولی) حدود ۱۶ هفته می باشد پس از آن سرعت رشد بسیار کاهش پیدا می‌کند.

جهت حمل قرقاولها به کشتارگاه لازم است چند ساعت قبل از بارگیری، تغذیه آنها قطع شود ولی آب خنک تا آخرین لحظه در اختیار آنها باشد.

اگرقرقاول ها به روش بستر پرورش یافته‌اند

معمولاً با کمک دیوارک هایی( با چهارچوب فلزی و سطح توری) آنها را به انتهای سالن هدایت کرده سپس آنها را گرفته و در داخل سبد های حمل و نقل قرار میدهند .

قرقاول های پرورشی پرندگانی نیمه وحشی اند و هنگام گرفتن و در قفس قرار دادن آنها به هیجان آمده جیغ میکشند

پرواز می کنند و به شدت خودشان را به اطراف می کوبند .

بنابراین باید آنها در شب گرفته شود .

پایان پرورش قرقاول گوشتی و کشتار

برای گرفتن قرقاول ها میتوان از تور پرنده گیر استفاده کرد.

در زمان گرفتن قرقاول ها باید دقت زیادی داشت زیرا ممکن است بعضی از قرقاول ها به علت استرس زیاد دچار پارگی رگ قلب شده و تلف شوند .

برای جابجایی قرقاول ها می توان از قفس های پلاستیکی حمل مرغ استفاده کرد.

باید دقت نمود تا امکان تنفس قرقاول ها فراهم باشد در فصول گرم سال اگر کشتارگاه در فاصله نسبتا دور قرار دارد

بهتر است پرندگان در ساعات شب جابه‌جا شوند و حتی الامکان در ساعات گرم روز حمل نشوند و لازم است کامیون حمل پرندگان پوشیده نباشد

تا از هر طرف امکان تنفس آنها فراهم باشد .

پس از حمل قرقاول ها به کشتارگاه و تخلیه قفس ها در محوطه انتظار ،قرقاول ها یکی پس از دیگری ذبح می شوند.

پس از خارج شدن کامل خون قرقاولهای بی جان، گروه گروه در مخزن آب گرم( ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتیگراد )وارد شده برای مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه توقف نموده برای ورود به دستگاه پرکن آماده می‌شوند.

پایان پرورش قرقاول گوشتی و کشتار

دستگاه پرکن با حرکت دورانی قرقاول ها را از پر لخت میکند با باز شدن دریچه دستگاه ،لاشه قرقاول ها از دستگاه خارج بر روی میز تخلیه لاشه قرار می‌گیرند.

در این قسمت ابتدا سر و سپس پاها قطع می‌شوند

و و پس از برش عمودی در ناحیه تحتانی لاشه به وسیله دو انگشت تمامی آلایش ،تخلیه و لاشه شکم خالی در اولین مخزن آب به مدت ۳۰ دقیقه و به صورت غوطه ور متوقف می نماید.

سپس وارد مخزن دوم حاوی آب سرد (آبسرد+ یخ غوطه ور) میشود.

در مرحله بعدی وارد میز آبچکان شده و متعاقب آن بسته بندی می شود.

بسته بندی معمولاً در ظروف یکبار مصرف و با استفاده از پوشش سلفون انجام می گیرد .

پس از آن بسته ها وارد سردخانه شده و منجمد می شوند.

انتهای پیام

پرورش و نگهداری جوجه قرقاول

پرورش قرقاول فدک

برای سفارش انواع تخم قرقاول و جوجه قرقاول تماس بگیرید.
تلفن تماس: ۰۹۱۳۵۶۳۵۶۰۰

دفتر فروش: اصفهان، خیابان امام خمینی؛ خیابان حکیم صفایی، ۲۰۰ متر بعد از چهارراه باغ بهشت، پلاک ۱۳۵

ممکن است شما دوست داشته باشید