اسنک با گوشت قرقاول

0

اسنک با گوشت قرقاول

اسنک ها یکی از غذاهای خوشمزه و فوری هستند که  تقریبا در زمانی محدود می توان آن را درست کرد.
مواد این اسنک که آموزش داده خواهد شد برای چهار نفر کافی است.

مواد لازم برای اسنک با گوشت قرقاول:

قارچ چهارصد گرم
یک عدد پیاز متوسط
گوشت لخم قرقا‌ول (به صورت تکه های کوچک، مربعی شکل برش می زنیم.)
دوازده عدد نان تست
دو عدد فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا به مقدار لازم (بر طبق سلیقه می توان بیشتر ریخت.)
نمک و فلفل سیاه نیز به مقدار نیاز

طبخ اسنک با گوشت قرقاول:

برای درست کردن این اسنک خوشمزه نخست باید گوشت های قرقاول را به قطعه های کوچک تقسیم کرده،
فلفل دلمه ای ها را نیز شسته، به صورت نگینی خرد کرده، کنار می گذاریم.
حالا قارچ ها را می شوییم  و به صورت حلقه ای برش می زنیم.
در این مرحله گوشت های تکه تکه شده ی قرقاول را در کاسه ای می ریزیم،
پیاز رنده شده و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده، مخلوط می کنیم.

به گوشت ها تقریبا ده دقیقه استراحت می دهیم. بعد از این مدت گوشت ها را در تاب ای ریخته، تفت می دهیم
تا رنگشان طلایی شود. سپس با مقدار کمی آب می پزیم که گوشت ها نرم شوند.
در آخر پخت کمی نمک روی گوشت ها می ریزیم.
سپس در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز همراه گوشتها مقداری تفت می دهیم.

اسنک با گوشت قرقاول

در پایان مقداری از گوشت های پخته شده، فلفل دلمه ای و قارچ ها را روی نان اسنک که کف ساندویج ساز گذاشته ایم
چیده و روی تمام مواد را پنیر پیتزا می ریزیم.
سپس یک نان اسنک دیگر روی تمام مواد گذاشته، صبر می کنیم اسنک  به آرامی با حرارت دستگاه ساندویج ساز پخته شود.
اسنک ما بعد از پنج دقیقه آماده است. آن را با هر سسی که دوست داشتیم میل می کنیم.
نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید