خوراک بال قرقاول با خردل و عسل

0

خوراک بال قرقاول یا اردک با خردل و عسل

زمان آماده سازی و پخت: ۳ ساعت و ۱۰ دقیقه
تعداد: ۴ تا ۶ نفر

مواد لازم:
– ۱۴۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم بال اردک یا قرقاول
– یک لیتر آب گوشت اردک یا مرغ
– نصف پیمانه خردل زرد رنگ
– سس سرکه ای
– ۳ قاشق غذاخوری عسل
– ۲ قاشق غذاخوری آب
– یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
– فلفل هندی و فلفل سیاه برای مزه
– نمک

طرز تهیه خوراک بال قرقاول یا اردک با خردل و عسل

آب گوشت مرغ یا اردک را در یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم
و بالهای اردک یا همان قرقاول ها را درون آب گوشت ها قرار می دهیم
به طوری که تمام قسمتهای آن در آب قرار گرفته باشد و حدود ۲ تا ۳ ساعت به آن وقت می دهیم
تا کاملا گوشت ها پخته شوند به طوری که به راحتی بتوان آنها را از استخوان جدا کرد.

در این زمان که بالهای اردک در حال پخته شدن می باشند
،سس سرکه را در یک قابلمه کوچک به نقطه جوش برسانید و گاز را خاموش کنید
و با اضافه کردن نمک، عسل، خردل یا فلفل سیاه آن را طعم دار کنید
و زمانیکه بال ها پخته شدند، بال های پخته شده را در ظرف مناسبی قرار دهید
و سس آماده شده را اضافه کنید سپس بال های به سس آغشته شده را روی ورق طوری قرار دهید
که با هم تماس نداشته باشند و تا زمانی که قهوه ای می شوند آنها را سرخ کنید
این کار را هم با طرف دیگر آن نیز انجام دهید
و پس از سرخ کردن دو قسمت زیر و روی بال ها را با سس باقی مانده آغشته کنید و نوش جان کنید.

شاید دوست داشته باشید
پخت سینه قرقاول با سس جعفری (غذای بسیار مقوی)
طرز تهیه قرقاول برشته با قارچ
طرز تهیه قرقاول دودی

پرورش قرقاول فدک

برای سفارش انواع محصولات شامل تخم، گوشت و جوجه قرقاول تماس بگیرید.

تلفن تماس: ۰۹۱۳۵۶۳۵۶۰۰

دفتر فروش: اصفهان، خیابان امام خمینی؛ خیابان حکیم صفایی، ۲۰۰ متر بعد از چهارراه باغ بهشت، پلاک ۱۳۵

ممکن است شما دوست داشته باشید